Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Завърши първата гонка на регатата "Кор Кароли"

2
"Кор Кароли" 2018
Снимка: Румен Сарандев

Завърши първата гонка от 24-тата ветроходна регата „Кор Кароли“. В клас ORC A в общото класиране на първо място е яхта „Киара“ с шкипер Георги Боев от СК „Одесос“-Варна.

В клас ORC BC начело екипажът на „Проксима“ с шкипер  Свилен Дойков от „Порт Варна“.

В клас IRC 1 временно водачи са „Алекса“ с шкипер Александър Стоилов от Несебър.

В клас IRC 2 на първо място са „Грей Гале“ с шкипер Галин Ненов от „Синева“-Варна. В момента тече втората гонка.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Класиране след втората гонка на "Кор Кароли"

Екипажът на яхта „Петра“ от Варна спечели втория етап в клас ORC A на регата „Кор Кароли“. Шкипер Константин Воденичаров. Те оглавиха и генералното подреждане в този клас, пред екипажа на „Киара“ с Богдан Боев. В клас ORC BC яхта „Сийгъл“ с шкипер Николай Пантелеев спечели втората гонка. В общото подреждане на класа лидер е „Проксима“ със Свилен Дойков от..

публикувано на 15.08.24 в 13:24
Георги Дерменджиев

Ръководството на "Лудогорец" прие оставката на Георги Дерменджиев

Ръководството на ПФК "Лудогорец" прие оставката на старши-треньора Георги Дерменджиев, която беше депозирана след тежката загуба от Карабах в III предварителен кръг на Шампионската лига. Дерменджиев си взе довиждане с играчите преди тренировката вчера, а днес договорът му официално бе прекратен. С него си тръгва и помощникът му Тодор Живондов...

публикувано на 15.08.24 в 12:45

Пресиян Панайотов: Знам, че можех повече, но не се получи (ВИДЕО)

Перфектно представяне на състезателите по кану каяк на варненския клуб "Черно море Бриз". Те участваха с 14 състезатели на държавното индивидуално първенство в Пловдив за деца, юноши младша и старша възраст и се завърнаха с 6 медала. Пресиян Панайотов спечели три медала- златен на 500 м едноместен каяк и два сребърни медала, съответно на..

публикувано на 15.08.24 в 11:50

Красен Николов: Турнирът става традиционен и все по-силен (ВИДЕО)

Красен Николов е дългогодишен състезател по шахмат, треньор и съдия. В Юнащкия салон във варна днес цзапочна силен турнир по шах, а г-н Николов ще е главен съдия на проявата. Чуйте подробностите за турнира от него.

публикувано на 15.08.24 в 10:52

Силен турнир по шах стартира във Варна

Силен турнир по шах започна днес в Юнашкия салон във Варна. Турнирът е посветен на празника на Варна, 15 август. Има участници от цялата страна. Организатор е Община Варна. Доста са възрастовите групи, като има и така + 65 г. Да призьорите във всички възрасти има купи, грамоти и предметни награди. Турнирът ще завърши около 18.00 ч.

публикувано на 15.08.24 в 10:50

Днес стартира регата "Кор Кароли"

Днес дават старта на 24-та ветроходна регата "Кор Кароли". Първата гонка трябва да стартира в 10.00 ч , ако вятърът е подходящ. Надпреварата днес ще бъде изцяло във Варненския залив. Участват 24 яхти, повече от 180 ветроходци от цялата страна. На 18 август са последните гонки, като същия ден от 18.30 ч е ще бъде и официалното закриване. Чуйте повече в..

публикувано на 15.08.24 в 09:50

Ботев /Пловдив/ гостува в Мостар

Отборите на Жрински Мостар и Ботев Пловдив се срещат отново днес, но в Мостар. Това е мач реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. Срещата е от 21:00ч българско време. В първия мач Ботев спечели с 2:1. Точни за пловдивчани бяха Самуел Акере и Алекса Мараш.

публикувано на 15.08.24 в 09:31