Наталия Костадинова

Наталия Костадинова: " Възможности има, важното е ние да не се отказваме"

В "Калейдоскоп" ви срещаме с една борбена и целеустремена жена от Бяла Слатина. Това е Наталия Костадинова. Тя е посветила живота си на  работата, свързана с обществото, хората и най-вече децата. А отношението ѝ към тях се основава на любовта и пълната..

публикувано на 30.01.21 в 18:50
Евелина Петрова, директор на кастинг агенция Оскар

Евелина Петрова: Освен много труд в живота на човек е нужен и късмет

В предаването  "Калейдоскоп" ви срещаме с Евелина Петрова - млада дама, свързала живота си с творчеството и изкуството. Дисциплинирана и отговорна, тя успява да следва и да работи едновременно. А днес е мениджър-директор на импресарската кастинг агенция..

публикувано на 23.01.21 в 19:25
Йорданка Манкова

Етнографът Йорданка Манкова: "Имах щастливата съдба да работя нещо, което ми харесва"

В днешното издание на "Калейдоскоп" ще се потопим в дълбоките води на етнографията, защото ще разговаряме с етнографа и фолклорист Йорданка Манкова, която днес е пенсиониран научен работник от Регионалния исторически музей във Враца.  Доц. д-р Йорданка..

публикувано на 16.01.21 в 19:25
Симона Стилиянова

Зеленият ентусиаст Симона Стилиянова за живота с по-малко отпадъци

  Днешният ни гост  в "Калейдоскоп"  е 30- годишната Симона Стилиянова, която се определя като  зелен ентусиаст. Симона е истински пример за това, че решаването на глобални екологични проблеми зависи от  наглед дребни постъпки на всеки един от нас.  Тя е..

публикувано на 09.01.21 в 20:30
Дарина Цветкова, писател

Дарина Цветкова: Когато пиша се чувствам млада

Днес в "Калейдоскоп" ви срещаме с  Дарина Цветков а.  Тя е родена в село Баня, Карловско, но родовите й корени са от планинското селце Игнатица. В активната си възраст живее и работи във Враца. Когато се пенсионира, със съпруга си решават да се върнат..

публикувано на 02.01.21 в 19:55
Лора Асенова

Народната певица Лора Асенова: Музиката е животът ми

Коледа е, време за чудеса, време за топли семейни празници, време да се съберат всички край трапезата, време за равносметка на отиващата си година и посрещане на Новата, време за желание да помогнеш и вдъхнеш надежда и увереност на някого, който се нуждае..

публикувано на 26.12.20 в 19:50

Васил Божинов: Търпение трябва да има! Човечност и доброта!

Днешният гост в "Калейдоскоп" е  Васил Божинов. Известен е сред ломската общественост като дългогодишен педагог и директор на най-старото училище в Лом ОУ "Константин Фотинов", читалищен деец и общественик. Във връзка със своя 90-годишен юбилей прави..

публикувано на 21.11.20 в 21:05
Константин Петков

Константин Петков: Опитвайте нови неща и не се страхувайте да излезте от зоната си на комфорт

Константин Петков е главното действащо лице в това издание на "Калейдоскоп".   Константин е млад човек с интереси в изкуството, в спорта, в туризма, в йога. Харесва визуалните изкуства.  Търси себе си и преоткрива себе си. Стреми се да се развива и..

публикувано на 14.11.20 в 19:55
Богдан Мусев

Гребецът-инженер Богдан Мусев - един щастлив човек

В "Калейдоскоп" ви срещаме с 84- годишният видинчанин Богдан Мусев . Хората от нашия край  го познават като известен спортист по гребане, други са работили с него в ТЕЦ-а, трети го знаят като инженер. Това е човекът, който е основният двигател и..

публикувано на 07.11.20 в 19:50
Ина Тонина, екскурзовод

Ина Тонина: И добрите, и лошите неща в живота ни имат смисъл

В това издание на "Калейдоскоп" ще погледнем към личността и живота на екскурзовода Ина Тонина, която е обиколила целия свят, но сърцето ѝ остава завинаги в Северозапада.  Ина Тонина е родена в София на 3 март 1967 година, но като свое родно място..

публикувано на 31.10.20 в 19:05