Стоил Цицелков

Отново проблем ще е слабата подготвеност на членове в СИК

Имаме точно четири седмици до изборите две в едно. На 9 юни ще гласуваме за български парламент и за евродепутати. За кампанията, за технологията на изборите в подготовка и провеждане, говорим със Стоил Цицелков , от Обединението за честни избори и..

публикувано на 13.05.24 в 09:26

Кампания за "Избори 2в1 2024" по Радио Пловдив

По време на кампанията за избор на Европаламент и 50 Народно събрание БНР Радио Пловдив дава възможност за провеждането на  три платени и един безплатен дис п ут за евроизборите , както и на три платени и един безплатен дис п ут за..

обновено на 12.05.24 в 13:45

Горещ телефон за изборни нарушения откри МВР в Пловдив

Денонощна телефонна линия за сигнали, свързани с изборния процес, откриват в пловдивската полицейска дирекция. На телефон 032/932 248 жителите на Пловдив и областта могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления,..

обновено на 11.05.24 в 15:08

Започва предизборната кампания

Започва предизборната кампания за изборите за Народно събрание и Европейски парламент. 23 партии и 11 коалиции се регистрираха за участие в предсрочния парламентарен вот и евроизборитe. В кампанията има редица забрани. Сред тях e публикуването и..

обновено на 11.05.24 в 15:07

Изтече срокът за регистрация на листите с кандидат-депутати в РИК

Днес бе последният срок за регистрация на листите на кандидати за народни представители за европейските избори и тези за 50-тото Народно събрание на 9 юни. Пловдив град е терен на лидерска битка между бившите партньори в управлението за..

обновено на 11.05.24 в 15:06

платена публикация
ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Пловдив за изборите на 9 юни

В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9-ти юни за стабилна България в сигурна Европа. С посланието за позитивна кампания с конкретни цели и програма ГЕРБ-СДС в Пловдив откри предизборната кампания за изборите за Народно събрание и..

обновено на 10.05.24 в 14:48

Гласовете за ГЕРБ и ПП спадат през последните 3 години

Гласовете за основните формации - ГЕРБ и ПП – спадат през последните 3 години. Това коментира Диана Ефтимова , председател на управителния съвет на Института за развитие на публичната среда и участник в платформата „Аз гласувам“. Изводът й е..

обновено на 09.05.24 в 16:42

Опитът не е порок, а ценно качество в политиката

Лидер на ВМРО в Пловдив, кмет на райо "Южен", зам.- кмет на община "Родопи", сега зам. - председател на Общинския съвет от "Браво Пловдив" и зам.- председателна местния парламент. С тази динамична бография в администрацията и политиката Борислав Инчев..

публикувано на 09.05.24 в 10:57

Няма изненада в това синдикалист да влезе в политиката

Синдикалният лидер на КТ "Подкрепа" в Пловдив Атанас Кръстев стратира нова кариера като кандидат за депутат от "Солидарна България". Той е втори в трада след Ваня Григорова, която води листата на коалицията, а в обастта е начело. По думите му..

публикувано на 09.05.24 в 10:41

Важен е не вътрешнопартийният, а разговорът за политиките на БСП

Веска Ненчева оглави листата на "БСП за България" за 17 МИР Пловдив - област.  Тя включва 10 имена и бе формирана и одобрена от националното ръководство на партията след скандалното оттегляне на включените в първоначалния й вариант представителин..

публикувано на 09.05.24 в 10:23