Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Деница Гаджева: "Атака" би напуснала парламента, при положение че предложенията й не бъдат придвижени

Снимка: БГНЕС

Депутът от "Атака" Деница Гаджева коментира в предававнето "12+3" ултиматума на партия "Атака" към управляващите:

Това са неща, които "Атака" говори повече от 10 години. Това ще отнеме време на Народното събрание. Някои вече са входирани.

Имаме точки, които засягат отношението с Турция. Искаме да бъдат подновени действията на правителството по тракийските имоти - за тази огромна несправедливост. Този въпрос трябва да бъде решен двустранно.

Всички тези точки са в плана "Сидеров". Например концесията за злато. Пример ще ви дам. Държавата Судан взема 4 процента концесия. Тази държава се управлява от ислямистка хунта. А ние вземаме 1 цяло и нещо, даже може вече да е под един процент концесията. Никога не сме подкрепяли правителството. Лично Сидеров натисна червеното копче "против".

Когато влизаме в Народното събрание и работим, тогава сме лоши. Социологическите проучвания винаги ни дават под 2 процента. Играта на социолозите си е тяхна. Повечето обслужват една или друга политическа сила.

Цялото интервю с Деница Гаджева можете да чуете от звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

От "Атака" издигнаха плакати "Не на Турция в ЕС” при посрещането на делегати от турския парламент

Депутати от "Атака" издигнаха плакати с надпис "Не на Турция в ЕС” при посрещането на делегати от комисията по външна политика в турския парламент, водена от председателя й Волкан Бозкър. С призиви "Извини се" и с плакати с надписа "Турция, извини се за..

обновено на 20.02.14 в 12:48