Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив представи четирима нови

Четирима футболисти подписаха договори с Локомотив Пловдив и ще играят за "черно-белите" през настоящия сезон. Игнат Дишлиев, Александър Горанов, Мехди Бурабиа и Йоан Ласиман се обвързаха с клуба за срок от 1+1 години.

Дишлиев е роден на 8 юли 1987 година в Пловдив и е юноша на несъществуващия вече ФК Аполи-99. Играе като дефанзивен халф и централен защитник. През 2006 година Дишлиев преминава в Локо (Пд) заедно със съотборника си от Аполи-99 Йордан Милиев.Дебютира в "А" група на 23 септември 2006 година в двубоя на Локо (Пд) срещу "Черноморец Бургас" (София). В кариерата си Игнат Дишлиев се е подвизавал още в Брестник, Любимец и Берое. За последно е играл в албанския Партизани (Тирана).

Александър Горанов е централен защитник, роден на 27май1988 година. Юноша е на ЦСКА, като освен това е играл в отборите на Марек, Рилски спортист, Ком Миньор, Чавдар (Бяла Слатина), Несебър, Академик (Свищов) и Локомотив (ГО).

Бурабиа е роден на 7 август 1991 година в Дижон (Франция). Играе като дефанзивен халф. В досегашната си кариера се е подвизавал в своя роден клуб Дижон, Гренобъл и втория отбор на Лил.

Йоан Ласиман играе като нападател и атакуващ халф. Роден е на 4 септември 1989 година в Безансон (Фра) и има мачове в националните отбори на Франция до 19 и до 20 години. Бил е част от английския Лейтън Ориент, където има 11 мача и 2 гола. В кариерата си Ласиман е ритал още за френските Рен, Седан, Гренобъл и гръцкия Лариса.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Равностойна група за Марица в Шампионската лига

Волейболният шампион при жените Марица (Пловдив) ще играе в Група "А" на Шампионската лига, отреди жребият.  Тимът бе поставен в трета урна и негови съперници са италианският Караро Имоко Конеляно, полският Девелопрес Жешув, както и победителят от двубой между поставения Волунтари от Румъния и Работнички Скопие от Република Северна Македония...

публикувано на 16.07.24 в 18:03

Димитър Кузманов с победа на Чаланджър в Астана

Димитър Кузманов се класира за втория кръг на турнира на твърди кортове от сериите "Чалънджър" в Астана (Казахстан) с награден фонд от 41 хиляди долара.  Поставеният под номер 3 в схемата българин победи Мойрани Бузиге (Австралия) с 6:1, 7:6(6). Срещата продължи 92 минути. Кузманов доминираше изцяло в първия сет, но във втората част се стигна до..

публикувано на 16.07.24 в 18:00

Ботев слага видеостена за мача с Марибор

Ботев ще предостави възможност на своите привърженици да изживеят заедно емоциите и от реванша с Марибор в четвъртък (18 юли). Всеки фен може да заповяда на стадион “Христо Ботев“, където ще бъде поставен специален голям екран, на който привържениците заедно да изгледат двубоя от Словения. Входът е напълно безплатен, а поставеният за целта на събитието..

публикувано на 16.07.24 в 17:57

Кметът на Пловдив посрещна три европейски шампионки

Трите маричанки, станали Европейски шампионки  по волейбол за жени до 18 години – Дарина Нанева, Елисавета Сариева и Мария-Магдалена Недялкова, бяха приветствани тържествено в сградата на Община Пловдив от кмета на града Костадин Димитров, председателя на Общински съвет – Пловдив Атанас Узунов и зам.-председателя на Общински съвет – Пловдив Стефан..

публикувано на 15.07.24 в 16:41

Кметът и президентът на МФ по кану-каяк откриват Световното U23

Пловдив ще се справи с организацията по провеждането на Световното първенство по кану-каяк за младежи до 23 години, юноши и девойки. Единствено няма как да можем да предотвратим жегите. Това заяви заместник-кметът по "Спорт и младежки дейности“ и двукратен олимпийски шампион Николай Бухалов. Шампионатът на планетата ще се проведе от 17 до 21 юли на..

публикувано на 15.07.24 в 16:36