Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив Пловдив - Марек от 20,00 часа на Лаута директно по Радио Пловдив

Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев определи група от 19 футболисти за днешното домакинство на Марек. Двубоят от 25-ия кръг на „А" група е в понеделник от 20,00 часа на Лаута.

Ето разширения състав на черно-белите:

Йордан Господинов, Теодор Скорчев, Здравко Илиев, Мартин Сечков, Радослав Димитров, Александър Горанов, Христо Стамов, Янко Сандански, Ванчо Траянов, Мехди Бурабия, Георги Вълчев, Александър Якимов, Дани Кики, Емерик де Врийзе, Бирсент Карагарен, Спас Делев, Йоан Ласиман, Мартин Камбуров, Бранимир Костадинов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Слушайте "Жрински" - "Ботев" от 21:00 часа по Радио Пловдив

Ботев Пловдив гостува тази вечер от 21:00 часа на стадион "Под Биелим Бриегом“ в Мостар в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Канарчетата" влизат в сблъсъка с местния Жрински с аванс от 2:1 след първия двубой на "Христо Ботев“, когато точни за успеха бяха Самуел Акере и Алекса Мараш. Възпитаниците на Душан Керкез се намират..

публикувано на 15.08.24 в 11:08

Ботев поиска под наем полски десен бек

Ръководството на Ботев (Пловдив) е проявило интерес към полския защитник Бартломей Клудка. 22-годишният десен бек играе в местния Заглебие Любим. “Жълто-черните” са пожелали да привлекат Клудка под наем с опция за закупуване. Тази оферта обаче, със съответните финансови параметри, е била отхвърлена от шефовете на Заглебие, твърдят полски медии. През..

публикувано на 14.08.24 в 17:58

Промяна за реванша между Жрински и Ботев

УЕФА направи важна промяна за предстоящия мач между Жрински и Ботев (Пловдив) . Европейската футболна централа е извършила рокада по отношение на съдийския състав за срещата-реванш. Първоначално двубоят в Мостар трябваше да бъде ръководен от португалска съдийска бригада, начело с Мигел Ногейра. След направената смяна, решаващият сблъсък ще бъде свирен..

публикувано на 14.08.24 в 17:55

Вратарска дилема пред Душан Керкез

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез ще продължи да налага датския вратар Ханс Кристиан Бернат. Той бе привлечен през лятото за заместник на продадения в Русия национал на Босна и Херцеговина Хидайет Ханкич. Въпреки това в началото на кампанията като титуляр започна Матвей Игонен, който е част от селекцията на Естония. Той бе взет още през зимата от..

публикувано на 13.08.24 в 18:03

Марица привлече млада националка

Марица (Пловдив) привлече трето ново попълнение за сезон 2024-2025 в лицето на националката до 20 години Кая Николова. Кая е третата нова волейболистка в тима след немската националка Ванеса Агбортаби и Ралина Дошкова. Кая Николова играе на поста център и последните два сезона беше част от женския отбор на ЦСКА (София). Тя е била част от националните..

публикувано на 13.08.24 в 17:39