Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Хитрино призова да не се изпращат повече дарения от дрехи за пострадалите

Снимка: Радио Шумен

Продължава заседанието на Обществения съвет, който разпределя помощите за пострадалите хора от селото. Кметът на Хитрино Нуридин Басри призова да не се изпращат повече дарения от дрехи:

На този етап имаме достатъчно и хранителни продукти, но може би, като се върнат хората, ще има нужда от хранителни продукти. Прави се необходимото, но не върви бързо. Причините са опасността, която все още я има, тампонирана е цистерната, от която изтича газ, но тя все още продължава да изпуска. Днеска ще се направи опит на сто процента да спре изтичането, каза Басри.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Кметът на Хитрино призова да не се изпращат повече дарения от дрехи за пострадалите

Продължава заседанието на Обществения съвет, който разпределя помощите за пострадалите хора от селото. Кметът на Хитрино  Нуридин Басри призова да не се изпращат повече дарения от дрехи: На този етап имаме достатъчно и хранителни продукти, но може..

публикувано на 16.12.16 в 10:28

Две от авариралите цистерни вече са изтеглени от Хитрино

Първите две катастрофирали цистерни вече са изтеглени от гарата в село Хитрино. С локомотив е издърпана първата цистерна, която е тампонирана. От нея изтича газ, но тя е могла да се движи на собствен ход и затова е изтеглена с локомотив по релсовия път...

обновено на 15.12.16 в 18:46