Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стефи Недевска гостува в сутрешното ни "Радиокафе"

2017 ще бъде една добра година, в която големите надежди са подкрепени от реалността

До 12 януари има "отворен прозорец" и можем да дадем "сили" на мечтите си за 10 години напред

В сутрешното ни "Радиокафе" ни гостува Стефи Недевска - писател, консултант, лектор, модератор и спомоществовател. Модератор е на различни семинари (като „Разбиране за глобалните култури”), директор е на международния форум ИНАРТ. Лекар по образование, мениджър по професионален опит, тя  живее и работи в Лондон.

Интересен, интелигентен, интригуващ събеседник, с широк поглед върху различни сфери от живота.

Но конкретно с нея разговаряме за бъдещето - каква ще бъде 2017 година? Оказва се, че надеждите, които по традиция ни изпълват в началото на всяка нова година, сега имат реално покритие. Затова е добре да се подготвим за доброто, което ни чака и да му позволим да се случи. Сега е моментът за големите очаквания - каза Стефи Недевска, - сега е моментът да допуснем и приемем хубавото! И обяснява, че за първи път имаме година без сериозни външни (астрологични и други) препятствия пред нашите мечти и затова трябва да мечтаем смело и ...в детайли. Защото когато в представите си добавим някоя малка, но реална подробност, това дава шанс на мечтата ни - например, ако искате нов дом, пожелайте си като отворите прозореца, да се вижда морето. Всъщност обаче енергийно новата година започва да се случва в края на януари - с новолунието и китайската нова година. И тук стигаме до годината на петела, който възвестява началото на новото утро - поредното доказателство в подкрепа на силната енергия на началото, заложена в 2017. Нумерологично тя (годината) е единица - година, в която трябва да започваме. Но това, което трябва да знаем точно в този момент, според Стефи Недевска, е че до 12 януари текат така важните 12 визионерски дни, в които е хубаво всички да прегледаме личните си планове и мечти, желания и проекти, защото точно сега има отворен прозорец и ако сме достатъчно смели и свободни в мечтите и мислите си, можем да им дадем добър заряд за случване. При това тези дни можем да мечтаем не само за това, което искаме да ни се случи през 2017, но и за 9-10 години напред.

За най-важните промени, които се случиха през 2016, за това, което предстои (и в геополитически план) през 2017 и за това, от което е добре да се отърсим - чуйте цялото интервю на Лили Големинова със Стефи Недевска.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!