Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Незагасена цигара отне живота на мъж в село Чоба

В РУ – Раковски е образувано досъдебно производство заради смъртта на 47-годишен мъж от село Чоба. 

Около 20.30 часа снощи било съобщено, че той е намерен починал в леглото си, докато дюшека и завивките му тлеели, а в стаята било задимено. 

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група. При първоначалния оглед не са установени данни за насилие. 

Предполага се, че запалването е предизвикано от незагасена цигара.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

12 арестувани при спецакция срещу престъпността в Пазарджишко

Трима обявени за полицейско издирване са задържани при спецакция, проведена на територията на област Пазарджик.  По време на операцията срещу битовата престъпност и нарушенията по пътищата са били проверени търговски обекти и заложни къщи. В два търговски обекта в Септември и Велинград са открити стоки- менте с логото на известни марки...

публикувано на 01.08.24 в 12:04

Ремонтират още пет "Кугър"-а до края на годината, ще вдигат пилотските заплати

Ще се работи за увеличение на възнагражденията на бойните пилоти, особено за тези, които извършват действия по гасенето на пожари и спасителни операции. Това заяви пред журналисти в авиобаза Крумово министърът на отбраната Атанас Запрянов. Той съобщи също, че е до края на годината ще бъдат ремонтирани и ще се върнат у нас пет хеликоптера Кугър, които..

публикувано на 01.08.24 в 11:52

Водният проект спира за месец движението на кръстовище в "Южен"

Движението на кръстовището на ул. ,,Димитър Талев” и ул. ,,Петър Стоев” в пловдивския район "Южен" ще бъде спряно от 02.08.2024 г. до 30.08.2024 г., съобщиха от общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“.  Спирането се налага заради реализацията на  проекта на ВиК за изграждане на Южния обходен колектор. Маршрутът за движение на..

публикувано на 01.08.24 в 11:42

Увеличават част от местните такси и цените на услугите в Пловдив

Без дебати Общинският съвет на Пловдив прие промените в Наредбата за администриране на местните такси и цени на услугите, с които се повишават част от тях.   Актуализацията се предприема след обстоен анализ на дейността на общинските предприятия, като тя ще доведе и до повишаване на качеството на предлаганите услуги от общинските предприятия.  От 1..

обновено на 01.08.24 в 11:20

Потушен е пожарът край Царацово, няма замърсяване на въздуха

Напълно унищожено беше предприятието за преработка на битови отпадъци до Царацово, което се запали снощи. Пожарът беше локализиран през нощта и вече е потушен, но все още има отделни огнища, които огнеборците гасят. При гасенето са пострадали двама огнеборци, п ламъците нанесоха щети и на фирма за тежкотоварни превози в близост до пожара...

обновено на 01.08.24 в 10:39