Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Истини и митове за глутена в "Шейкър"

Предстои ни едно истински топло утро! Все още не използваме думата горещо, може би защото във втората половина на май топлината тази година,  ни липсва! Надяваме се промяната, която забелязваме от ден-два, да бъде трайна и продължителна!

С настъпване на горещените обаче, задължително изникват въпроси, размишления и обещания, за промяна в хранителния ни режим. Тук дори не споменаваме естетическите причини на тези тревоги!

Все по-често спряган за „Големия виновник“ – глутенът е на фокус в „Шейкър“ тази неделя! За, против, причини, митове и истини за този протеин ще разгледаме с помощта на диетолога Невена Трифонова.

Предложения и рецепти за безглутенова кухня очаквайте от Йоана Желева.

„Шейкър диагноза“ отговаря на темата, със съвети за храненето според зодията.

Сексапилът на брадатите мъже, разглеждаме във „90-60-90“!

Преди всичко идва „Мултивитамин“ с полезни препоръки!

Започваме след новините в 7.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

В предаването "Точно днес" на 30 юли

За парите на Пловдив и парите, които пловдивчани плащат като такси и услуги ще говорим със зам.- кмета по финанси Женя Петкова . В четврътък ОбС ще гледа промените в Наредбата за местните такси и цени на услуги. А промените в голямата си част са нагоре. Станислав Балабанов от ИТН ще попитаме за шанса партията за реализира получения трети..

публикувано на 29.07.24 в 17:00

"Добро утро, ден!" с Антония Димитрова

Галеристката Антония  Димитрова е родена в гр.Пловдив. Работи в областта на нетъкания текстил / Fibre Art/ и на абстрактните композиции в различни техники, като през 1991 г. в реална среда осъществява монументалната текстилна пластика „Движение“ в приемната на Президента на Световната федерация по лека атлетика.Има самостоятелни изложби в..

обновено на 29.07.24 в 16:06

Съчетаваме красивото с полезното във "Вход свободен"

С позитивно настроение ще прекараме заедно обедното време! Избираме любовта за новото начало, напук на понеделника, който се опитва да ни отнеме радостта! Но и отговорно поглеждаме към отношенията - за кратките връзки, лесния секс и бързите раздели или иначе казано - за сложността на съвременната любов, разговаряме със семеен терапевт Петя..

публикувано на 29.07.24 в 09:30

"Точно днес“ – с важните пловдивски теми на седмицата

Много са темите, които стоят на дневен ред пред Пловдив и засягат сериозно неговите жители. Има обаче и такива, които правят живота в града цветен и различен. За тях ще говорим в първото утро на седмицата, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Ще свършат ли скоро мъките на пловдивчани, свързани с градския транспорт? Точно седмица имат..

обновено на 28.07.24 в 18:01
Андрей Слабаков

Летни срещи в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще ви запознаем с младия кинодокуменалист Теодор Геонов. Ще говорим за търсеното и намреното по пътя през киноакадемията в Прага до неочакваните фестивалните награди за дебютния му филм "Защо?".  Във втората част на Клуб "Неделя" разговаряме с завърналият се от Европейския парламент кинорежисьор Андрей Слабаков. Един разговор извън..

публикувано на 28.07.24 в 13:05