Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Гледайте тук безплатния диспут за развитието на Пловдив

| обновено на 08.10.19 в 10:58
Второ студио на БНР - Радио Пловдив

Безплатен диспут с кандидати за кметове и общински съветници от Пловдив се проведе по Радио Пловдив. Темата е „Местната власт в подкрепа на гражданите и бизнеса. Развитие на Община Пловдив“. Дебатът се проведе според споразумението, подписано между Българското национално радио и партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирани в ЦИК за местните избори на 27 октомври.

В реда, определен от изтегления в Общинската избирателна комисия Пловдив жребий, участниците в диспута представиха предложенията за решения на най – важните въпроси, свързани с образованието, здравеопазването, транспорта, инфраструктурата и инвестициите, културата и културното наследство на Пловдив.

Дебатът може да проследите и сега на страницата на Радио Пловдив във Фейсбук

Освен днешния, ще има още три предизборни диспута по Радио Пловдив – на 10-ти, 17-ти и 24-ти октомври. Участието в тях е платено, а темите и водещите могат да бъдат видени на интернет страницата на Радио Пловдив, в раздела „Местни избори 2019“. Още от категорията

Диспут за развитието на Пловдив в новия мандат по Радио Пловдив

“ “ Развитие на общината през новия мандат” ” е темата на последния предизборен диспут по Радио Пловдив в тази кампания, който се проведе на 24 октомври, четвъртък.  Диспутът може да гледате  на Фейсбук страницата   на Радио Пловдив.  Водещ е Елена Крушкова.

публикувано на 23.10.19 в 10:39

Да изберем хора с морал, сила и характер

Стефи Недевска е кандидат за кмет на район „Западен“ и общински съветник на „Демократична България“. За нея може да гласувате с бюлетина 66 и преференция 106. Тя се кандидатира за първи път за публична длъжност и е една от многото пловдивчани, търсили своята реализация в чужбина.  Стефи Недевска е автор на 4 книги и съорганизатор на..

обновено на 21.10.19 в 15:57

Започва обучението на членовете на СИК за местните избори

Започва обучението на членовете на СИК за местните избори. То ще се провежда от днес до сряда включително в палата № 3 на Международния Панаир, съобщават от общинската администрация. В първия ден ще бъдат обучени членовете на секционните избирателни комисии (СИК) от районите “Западен“ и район „Централен“.  Утре обучението ще продължи в районите..

обновено на 21.10.19 в 15:56

Диспут за финансовата и данъчна политика по Радио Пловдив

“ Финансова и данъчна политика на местната власт”  е темата на поредния предизборен диспут по Радио Пловдив, който се проведе на 17 октомври, четвъртък.  Диспутът с участието на Петя Манева, кандидат за общински съветник от БСП в Пловдив, може да гледате  на Фейсбук страницата на Радио Пловдив.  Водещ е Антония Попова . Още един предизборен..

публикувано на 14.10.19 в 14:54

Алексиев води пред Костов при изборите в "Северен"

Безпокойствата, свързани със зелената система, парковете и междублоковите пространства, чистотата и екологията са сред основните проблеми за жителите на пловдивския район „Северен“. Това сочи проучване на нагласите, извършено от изследователска асоциация „Неохрон“.   Изследването е проведено между 7 и 12 октомври сред 380 пълнолетни жители на..

публикувано на 14.10.19 в 11:23