Алексиев води пред Костов при изборите в "Северен"

Безпокойствата, свързани със зелената система, парковете и междублоковите пространства, чистотата и екологията са сред основните проблеми за жителите на пловдивския район „Северен“. Това сочи проучване на нагласите, извършено от изследователска..

публикувано на 14.10.19 в 11:23

Определят подвижните СИК-ове в Пловдив

Консултации за състава на подвижните секционни комисии за местните избори свиква днес кметът на община Пловдив.  Поканени са както парламентарно представените партии и коалиции, така и тези, които имат избрани евродепутати, но не са представени в..

публикувано на 14.10.19 в 07:22

По Радио Пловдив диспут за инвестициите в инфраструктурата

 „Инвестиции в инфраструктурата и подкрепа на местния бизнес“ е темата на третия поред предизборен диспут по Радио Пловдив. Той ще започне непосредствено след емисията новини в 10 часа и ще се излъчва в ефир директно от студио 2 на радиото, както и..

обновено на 10.10.19 в 06:59

При балотаж Славчо побеждава Зико, прогнозира "Неохрон"

„Тежък балотаж с неясен изход“ – така изследователска агенция „Неохрон“ прогнозира предстоящите местни избори в Пловдив. Това сочи проучване на агенцията, проведено през първата седмица на октомври, в което са интервюирани 730 пълнолетни жители на..

публикувано на 09.10.19 в 14:03
Второ студио на БНР - Радио Пловдив

Гледайте тук безплатния диспут за развитието на Пловдив

Безплатен диспут  с кандидати за кметове и общински съветници от Пловдив се проведе по Радио Пловдив. Темата е „Местната власт в подкрепа на гражданите и бизнеса. Развитие на Община Пловдив“ . Дебатът се проведе според споразумението, подписано между..

обновено на 08.10.19 в 10:58

Сигурен балотаж в Пловдив с 2% разлика между Зико и Славчо

Повече от половината жители на Пловдив ще гласуват на предстоящите местни избори на 27 октомври. Това става ясно от експресно проучване на „Маркет ЛИНКС” по поръчка на bTV, проведено сред 542 лица над 18 г., в периода 21 – 24 септември по метода на..

обновено на 02.10.19 в 16:05

Предизборната кампания ще бъде напрегната и различна

Кампанията ще бъде доста напрегната. Този път напрежението се усеща във въздуха. Явно изборите са доста важни. Някои политолози започнаха с прогнозите, че едва ли не се очакват някакви политически промени в управлението на страната – като резултат от..

публикувано на 27.09.19 в 10:38

Местният вот ще развърже бъдещи политически амбиции

Кампанията за местния вот обещава да бъде напрегната и интерересна, прогнозира часаве преди старта й  политологът от Изследователски център „Тренд“ Анастас Стефанов. Тя е възлова и с голям залог за всяка от политическите сили, които на база на..

обновено на 26.09.19 в 17:03

Проучванията за Пловдив са верни и в същото време грешат

Има и истински, и фалшиви социологически проучвания , коментира в интервю за Радио Пловдив социологът доц. Алексей Пампоров.  Повод за разговора с него са данните на две социологически проучвания - на "Галъп интернешънъл" и "Алфа рисирч" за..

обновено на 26.09.19 в 17:03

Местни избори 2019 по Радио Пловдив

Тарифите на БНР - Радио Пловдив, темите и датите за провеждане на диспутите, както и още информация  за отразяване на кампанията за избор за общински  съветници и кметове на 27.10.2019г. в ефира на БНР - Радио Пловдив и на сайта ни bnr.bg/plovdiv .,..

обновено на 26.09.19 в 14:02