Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ден на детето във "Вход свободен"

| обновено на 01.06.20 в 11:32

1-ви юни е ден, специално предназначен за честване на децата и тяхното безгрижно детство. Честит празник на всички малчугани!

Има милион причини човек да не посмее да направи крачка към промяна в живота си. Това се нарича страх от излизане от зоната на комфорт. Този феномен пречи на хиляди хора да разгърнат потенциала си, да преследват щастието си, да открият истинската любов, да направят феноменален успех в кариерата си.

Какво означава да сте пристрастени към зоната си на комфорт и кои са признаците за това? На това ще обърнем внимание днес.

Ще отпавим поглед и към подходящите цветове за зодия Близнаци. 

След 13.00 часа ще ви срещнем със Светлозар Недев, който ще ни разкаже повече за своята изложба - "Чудаци в безвремието". 

За финал ще очакваме коментара на колегата Жоро Пеев в рубриката му "Предразсъдъци и следразсъдъци". 

Започваме след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" с вяра за различното пловдивско начало

Празничното утро на Преображение Господне ще посрещнем с надежда за новото, което идва към града и страната. До девет и трийсет часа ще чуете: Празничните камбани на пловдивската църква „Преображение Господне“ – какво си пожелаха пловдивчани, които прекрачват прага на храма – това ще научим от репортаж на Яница Марова . 6-ти август е..

обновено на 05.08.24 в 16:44

"Добро утро, ден!" с доц. Меглена Златкова

Меглена Златкова е гостът ни тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ - преподавател и изследовател в областта на етнологията и антропологията.  Тя е доцент, ръководител е на катедра „Етнология“  и заместник-декан на Философско-историческия факултет в Пловдивския университет. Интересува се от културното многообразие на групи и общности, от..

обновено на 05.08.24 в 16:19

"Вход свободен"- август, императорът на лятото

Август е всесилният император на лятото. Пръска слънце и жега в изобилие и излишък, прохлада- само по благоволение и то нощем. Спорадично изпада в огнен гняв с гръмотевични бури по августейшия си каприз. По негова височайша милост си е присвоил титлата на щедър повелител на отпуските и е наложил диктатура на почивките и воаяжите в чужбинско.  Ние ,..

публикувано на 05.08.24 в 10:10

"Точно днес" на 5 август

На 5 август в програма „Точно днес“ минаваме през политиката и мръсния въздух, за да стигнем до развитието на българистиката в чужбина. Политическите консултации приключиха, а с тях се сложи край и на надеждите за съставянето на редовно правителство в рамките на 50-то Народно събрание. След отказа на ГЕРБ-СДС да..

публикувано на 04.08.24 в 17:00

В клуба говорим за олимпиадата и творците

  В днешното издание на „Клуб неделя“ ще се опитаме да отворим завесата и да погледнем от другата страна на олимпиадата. Какво крият Парижките потайности очакваме да научим от колегите Антони Йорданов от БНР и Димитър Вельов от БТА – специалните пратеници във Франция на двете национални медии. Темата ще допълним и със специален гост в студиото..

публикувано на 04.08.24 в 14:44