Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Вход свободен" - игра с огъня

| обновено на 03.07.20 в 11:55

Всички деца се раждат с перфектно самочувствие. Докато израстват в семейния кръг, те възприемат навици и отношение към нещата от възрастните. Именно родителите са тези, които полагат основите на успеха, помагат за формиране на позитивното мислене и правилното отношение към живота. Какво убива самочувствието на децата? Отговорите, в началните минути. 

В днешното предаване ще обърнем внимание и на цветята, от които има ползи за красотата и здравето на кожата и на косата ни. 

В последния ден от работната седмица ни предстои среща и с Бисер Георгиев. Той ще ни разкаже повече за огнения пой или още казано - огнена топка. 

Днес, във "Вход свободен", няма да пропуснем и любимите рубрики "Кино" и "Четем с радио Пловдив".

Започваме след новините в 12. 


Още от категорията

Първомартенско настроение с "Вход свободен"

Честита Баба Марта! В първия ден от месец март ще обърнем специално внимание на мартеничките и на традициите и обичаите на деня.  Ще поговорим и за невероятното приключение с теснолинейка, което предстои на 3-ти март. За настроението ще се погрижи и Жоро Пеев с рубриката "Предразсъдъци и следразсъдъци".  Започваме след новините в 12.  

публикувано на 01.03.21 в 07:49

С мартеници "Точно днес"

Няма разделение поне по обичта към този ден и ритуала с връзването на мартеница - за здраве в очакване на пролетта. Тя идва ва 22 март, малко преди обяд, а дали времето през месеца ще е лесна или по - трудна раздяла със зимата ще чуем в месечната прогноза на НИМХ рано сутринта. Рано ще си кажем и Честита баба Марта с всички гости на предаването и с..

публикувано на 28.02.21 в 17:23

Клуб "Неделя" - на прага на месец март

В последния ден от месец февруари сме ви подготвили много и разнообразни теми, с които да изпратим и уикенда, и най-краткия месец от годината.  Ще ви срещнем с Ана Адамова – програмен директор в български център за нестопанско право, а тя ще ни разкаже повече за един конкурс за смели идеи, в който могат да се включат всички желаещи от 16 до 24 годишна..

публикувано на 28.02.21 в 08:53

В очакване на март с „Шейкър“

И понеже движението напред е спасението, в предаването тази сутрин, ще правим прогнози. Мартенската такава ни очаква, със Стефи Недевска. Специален месец ще бъде този март, с визия и влияние за следващите няколко месеца. Кино и психодрама е специалната ни задача. Говорим с психолога Инна Бранева и Константин Бандеров. На 11 март, тук в..

обновено на 27.02.21 в 16:03
Преди пролетта

"Ден след ден" с политика, бит и кино

В последния петък на февруари в "Ден след ден" ще говорим: За готовността на Републиканци за България да се яви на парламентарния вот, политиките, които ше застъпва и лицата, с които ще го прави – очаквайте в ефир водачът на кандидат депутатската листа на партията за Пловдив доц. Христо Димитров. Как ВиК Пловдив започва  да се справя с..

публикувано на 26.02.21 в 14:23