Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

За новото начало в „Шейкър“

| обновено на 20.12.20 в 07:07

Игнажден е българската Нова година и ни носи ново начало. Нарекохме за здраве и вярваме, в добрия си късмет.

Днес сме заедно с културолога Катерина Бояджиева. С нея ще си говорим за хляба и за традициите, по това време на годината. 

С Аида Марковска, родов терапевт и Ваня Кънева психолог, бързаме бавно. Говорим за празниците тази година. Какво е важно да осъзнаем за себе си и другите? Говорим и за новото време, което вече е тук. За това, че сега е моментът да притихнем, да бъдем по-спокойни и да не бързаме, наистина.

Малко след 8 часа, с нумеролога Снежана Димитрова,ще си направим кратка нумерологична настройка за успешен ден. И едно прекрасно поетично пожелания и послание, ни очаква на финала на предаването.

Всъщност, когато не ни бъде дадена ролята, която заслужаваме, трябва да я напишем сами, нали? 

Заедно сме, след новините в 7 сутринта. 


Още от категорията

С пулса на сърцето и времето - "Точно днес"

На 17 май – Световния ден за борба с хипертонията  Пловдив става част от  националната здравна кампания „Измерване, което спасява живот“. В България тя ще се  проведе за 15-та поредна година  с подкрепата на Българската лига по хипертония.  „Месец май за мерене“ е най-мащабната  глобална здравна инициатива, която има за цел да повиши..

публикувано на 16.05.21 в 17:21

Слънчева неделя с Клуб "Неделя"

Проф. д-р Атанас Джурджев е знакова фигура не само за Медицинския университет в Пловдив, но за града и страната. За съжаление, той ни напусна твърде рано, но личности като него никога не се забравят. Ако беше жив, бившият ректор на 15 май щеше да навърши 80 години.  За своя голям приятел и кумец легендарният водещ Тома Спространов реши да отправи..

обновено на 16.05.21 в 15:21

Един нов ден с „Шейкър“

Тази неделя, си говорим за стойността на храната и за истинската храна. Световен ден на истинската храна и международен ден на светлината, е този 16-ти май. И, още, има за цел да разкрие значението, ролята и мястото на светлината за живота на Земята. С Полина Пенева, холистичен терапевт от Самоков, коментираме темата за страха и причините за..

обновено на 15.05.21 в 16:51

"Добро утро, ден!" с Ивомир Игнатов - Кени

В "Добро утро, ден!" тази седмица ни гостува Ивомир Игнатов, познат на всички пловдичвани като Кени ! Актьорът Ивомир Игнатов – Кени е възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в специалността „Актьорство за куклен театър“. Творческото му лице е многопланово – работи като комик, клоун, кукловод, драматичен актьор, сценарист, режисьор.  След като през..

обновено на 14.05.21 в 19:04

Промените "Ден след ден"

Заявено, започнато и предстоящо от служебното правителство – промяна за добро или реваншизъм? Ще стане ли ясно какво е истинското състояние на държавата? Разговорът ще е с политическия анализатор и бивш посланик на България в Русия  Илиян Василев . Кадровите рокади в МВР ще помогнат ли да се осигури провеждането на честни избори на 11 юли? От кого..

публикувано на 14.05.21 в 14:57