Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За новото начало в „Шейкър“

| обновено на 20.12.20 в 07:07

Игнажден е българската Нова година и ни носи ново начало. Нарекохме за здраве и вярваме, в добрия си късмет.

Днес сме заедно с културолога Катерина Бояджиева. С нея ще си говорим за хляба и за традициите, по това време на годината. 

С Аида Марковска, родов терапевт и Ваня Кънева психолог, бързаме бавно. Говорим за празниците тази година. Какво е важно да осъзнаем за себе си и другите? Говорим и за новото време, което вече е тук. За това, че сега е моментът да притихнем, да бъдем по-спокойни и да не бързаме, наистина.

Малко след 8 часа, с нумеролога Снежана Димитрова,ще си направим кратка нумерологична настройка за успешен ден. И едно прекрасно поетично пожелания и послание, ни очаква на финала на предаването.

Всъщност, когато не ни бъде дадена ролята, която заслужаваме, трябва да я напишем сами, нали? 

Заедно сме, след новините в 7 сутринта. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Как ни предизвиква август - "Точно днес"

Горещото време не отпуска своята тяга, а днес вече е август. Август е синоним на свобода и безвремие. А точно в този дух и политическият метроном отмерва  времето, а ние очакваме най-после да се стигне до управленско решение между поредицата от празни тактове. В не/състоялия се дотук диалог между партиите и ИТН бе вписан и нов сюжет в опитите за..

публикувано на 31.07.24 в 17:49

Движение и потенциал с „Вход свободен“

Говорим за онлайн събитието „Метаморфна техника. Защо?“. Разговор с Цветелина Григорова, инструктор за България по Метаморфна техника и представител на Международната метаморфна асоциация. Минути за рубриката „За и против“, във времето след 13.30 часа. Коментираме и защо продължителното седене вреди на тялото ни? На 31 юли празнуват..

публикувано на 31.07.24 в 09:30

"Точно днес" - темите в разгара на лятото

Посрещаме последното утро на юли с темите на деня. Те предвещават пожароопасно време и в политиката, и в горските масиви. Следим ситуацията с пожарите в региона. Огнена стихия лумна в смесена гора в местността „40-те извора“ и в широколистна гора в района на Баня във вторник. На политическата сцена – поредните парламентарни избори..

публикувано на 30.07.24 в 16:41

Игри и забавления във "Вход свободен"

Една тема с продължение ви предлагаме днес - за отношенията и тяхната сложност ще говорим отново в "Уроци по щастие". Дали се замисляме понякога върху твърдението, че жените и мъжете са заедно, за да решават проблемите, които не биха имали ако са сами? Все пак, не вярваме докрай в това твърдение! Модерният свят, модерните връзки и раздели, разглеждаме под..

публикувано на 30.07.24 в 09:30

В предаването "Точно днес" на 30 юли

За парите на Пловдив и за парите, които пловдивчани плащат като такси и услуги ще говорим със зам.- кмета по финанси Женя Петкова . В четврътък ОбС ще гледа промените в Наредбата за местните такси и цени на услуги. А промените в голямата си част са нагоре. Станислав Балабанов от ИТН ще попитаме за шанса партията за реализира получения трети..

публикувано на 29.07.24 в 17:00