Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 24.01.21 в 09:24

Обещанието за неделя е да бъде слънчева и мека - жадувана прогноза в средата на зимата! Споделяме заедно часовете в очакване на топлите лъчи и търсим смисъл, помощ, но и забавление в темите, които избрахме за днес.

Нейрографиката или неврографиката  е графичен  метод за управление на живота ни чрез рисуване и нов подход в психотерапевтичните процеси.

Създателят на метода „Нейрографиката“ е Павел Писарьов, Ректор на Института за аналитически коучинг в Москва, доктор на науките, архитект, художник, психолог, философ, бизнес треньор, практикуващ и преподаващ различни източни техники.

Нейрографиката е уникален метод, който може да промени живота ви в положителна посока, с помощта на ... рисуването! Тема с продължение, и още подробности от събеседника ни Невена Петрова – сертифициран инструктор по нейрографика.

Срещаме ви и с Виолина Василева, която ще ни разкаже повече за Социалният  плейбек театър и представлението „За птиците и хората“ - насочено към онколози и медицински специалисти, които се грижат за онкологично болни пациенти. Представлението е по реални истории и се провежда в защитена атмосфера на споделяне. Основен сценарист е публиката, чиито разкази са спонтанно изиграни и озвучени от актьорите и музикантите на сцената. „To play it back” или да „върнеш обратно историята изиграна“ като дадеш на разказвача нова перспектива, нов поглед върху неговите търсения.

„Мултивитамин“ вдъхновява с полезни и свежи идеи, а „Звездна диагноза“ ни зарежда с достатъчни дози шега!

Започваме след новините в 7.


Още от категорията

За изборната суматоха „Точно днес“

От днес започва регламентирано предизборната кампания, която понякога  преминава и като суматоха.  Маските паднаха, но само  в първия рунд, след като видяхме партийните листи и водачите им.  Вече знаем кой кой е и с кого е. Засега. Поне до изборните резултати. Какви са приоритетите на водача на ДПС за Пловдивска област Рамадан Аталай...

публикувано на 04.03.21 в 16:29

Предстартово в "Ден след ден" на 4 март

Месец преди парламентарните избори и часове преди старта на предизборната кампания, в предаването „Ден след ден“ на Радио Пловдив говорим за: Готовността на РИК – Смолян да организира и проведе вота на 4 април. С председателя на комисията Златко Карамучев ще коментираме и колко от членовете на СИК имат готовност да се ваксинират;..

публикувано на 04.03.21 в 14:31

Красимир Кумчев в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица има гост, който е всепризнат специалист в областта на земеделието. Инженерът агроном Красимир Кумчев преди 30 години стопанисва най-голямата ябълкова градина в света, днес далеч по-скромно признава, че синовете му се грижат за стопанството, а той се занимава и с културни проекти.  Агробизнесменът има..

обновено на 04.03.21 в 13:52

"Вход Свободен" – с цвете в ръката

Прекрасната инициатива в помощ на двойките с репродуктивни проблеми – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, ще се случи за първи път в Пловдив! „Основната мотивация на организацията ни за провеждането на инициативата е проблема, пред който са изправени толкова много хора, а целите, които си поставяме са две: да информираме по-голям..

обновено на 04.03.21 в 09:56

"Точно днес" за още цвят през март

Цветните бюлетини отдавна отпаднаха от изборите. Останаха номерата, които партиите получават и се считат длъжни да харесват. След месец ще гласуваме за нови депутати, този път в условия на пандемия и с надежда за активност.  За новопоявилите се партии, за старите водачи, утъпканите коловози и търсените посоки. Разговор по темата с проф. Антоанета..

публикувано на 03.03.21 в 16:09