Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Любопитен понеделник с „Вход свободен“

| обновено на 08.02.21 в 09:26

В понеделник имаме нужда от мотивация, за да започнем седмицата.

Днес говорим за събитието „Как да се справим с негативните емоции, породени от кризата“. На 13-ти февруари, онлайн, се случват нещата. Анелиа Дудина, психолог и психотерапевт, разказва.

В началото на любовната седмица и седмицата на брака в България, както се оказва, в рубриката „Орисници“, коментираме как да помогнем на нараненото си сърце.

Седмицата на брака в България, се провежда за десета поредна година. Тя е част от Международната Седмица на брака, която се случва ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света.

Очаквайте и рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

С вяра и добра дума „Точно днес“

Гергьовден е един от най-големите празници в българския народен календар, но също така е и Ден на храбростта и празник на Българската армия. Как ще бъде отбелязан 6 май в Авиобаза "Граф Игнатиево" – това ще научим от полковник Методи Орлов , заместник-командир по летателната подготовка в базата. Ще ви заведем и в първия български..

публикувано на 05.05.21 в 16:34

Политика и здравеопазване - в "Ден след ден" на Светла сряда

БСП върна 3-тия проучвателен мандат за съставяне на правителство и така бяха изчерпани и трите възможности 45-то НС да излъчи кабинет. Следва назначаване на служебно правителство и предсрочни парламентарни избори. Защо се стигна до тази криза и какви са прогнозите за избирателна активност през юли, ще коментираме с политолога Анастас Стефанов..

публикувано на 05.05.21 в 14:40

"Вход Свободен" – забавления без край

В празничната седмица, в която двата работни дни са по-скоро разнообразие между забавления, разходки и време за близките, поддържаме настроението на високи честоти! В Пловдив предстои дългооочакван уикенд, в който за седми път ще се случи Дефиле "Вино и гурме" – истински празник не само за пловдивчани, но и за всички гости на града ни!..

обновено на 05.05.21 в 09:49

С адреналина на делника "Точно днес"

В първия от двата непразнични дни на тази седмица ще говорим за пари, здраве и  избори -  ритъм, твърде различен от дългата серия празници.... На Разпети петък кметът Здравко Димитров призова пловдивчани за подкрепа градът да изтегли заем от  113 501 750 лв от Фонда за устойчиви градове за реализиране на 11 инфраструктурни проекти. Общественото..

публикувано на 04.05.21 в 17:54

"Вход свободен" - за мисловните грешки и тяхното управление

С покачването на температурите е време да повишим и настроението ви в тази празнична и в същото време кратка работна седмица. Днес, във „Вход свободен” ни предстои среща с психолога Емилия Крушков. Тя ще ни разкаже не само за мисловните грешки, а и за това как можем да ги управляваме. Днешния ден е време и за Кино, като ще се обърнем към..

публикувано на 04.05.21 в 00:39