Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Градски съкровища и джаз музика във „Вход свободен”

| обновено на 23.07.21 в 10:21

Лежерно, лятно и с аромат на море, вдигаме ефирната завеса на петъчния „Вход свободен”.

За онези от вас, за които все още плажовете и почивката са мираж, имаме точното решение – Лятна вечер с музика на живо и с привкус на море. Дестинацията е Старият град на Пловдив, а подробностите от организатора Виолета Кузмова в рубриката ни „В аванс”.

В случай, че сте почитатели на стратегическите игри, в минутките след 13:00 ви каним на „Лов на градски съкровища”, или как в рамките на една приятна разходка, можете да откриете за себе си прочути и почти неизвестни пловдивски забележителности. Михаела Андонова ще бъде нашият събеседник по темата.

Както винаги и подобаващо за петък ще вдигнем градуса на настроението с колегата Жоро Пеев и неговият „Виц на деня”, а веднага след новините в 13:30 - „Четем с Радио Пловдив”.

Не ни пропускайте и останете с нас. Започваме в 12:00! По радио Пловдив!


Още от категорията

Есенно и неделно с „Шейкър“

Есента, носи повече злато в джобовете си, от всеки друг сезон! В последната неделя на септември, очаквайте астро анализа на октомври, със Стефи Недевска. С поета Владислав Христов, говорим за източната философия и за кратките литературни форми. Как ни помагат да разберем света и хората във времето, в което живеем? Ще ви припомним..

обновено на 25.09.21 в 16:14

Нашите и вашите теми „Ден след ден“ – токът, цените, ваксините

Шокови цени на енергията и природния газ удариха Европа, а прогнозите са те да стават още по- шокови. Ще търсим причините и днес за случващото се в енергетиката и възможните изходи с експерта по устойчиво развитие и околна среда Боян Рашев. Автобусни и таксиметрови превозвачи обявиха, че готвят  протест на 28-ми септември с настояване за..

публикувано на 24.09.21 в 14:28

"Вход Свободен" – богата програма за почивните дни

Интересни почивни дни се очертават в и около Пловдив! Богат е избора на събития, които можем да посетим, особено вълнуващо ще бъде за децата! БГ БРАВИСИМО е името на нов музикално образователен проект, който започва тази седмица в Пловдив. На 25 септември – събота от 18 ч в Етнографския музей е първият от серия интерактивни концерти за деца,..

обновено на 24.09.21 в 09:51

"Точно днес" на 24 септември

В петък сутрин изпращаме седмицата на септември с актуални теми: -   COVID зоните и каква е методиката пациентите, с леки или със средно тежки симптоми на коронавирус, да бъдат прегледани, изследвани и да получат безплатни лекарства. От седмица и за първи път, НЗОК заплаща лечението на пациентите с коронавирусна инфекция, които се..

обновено на 23.09.21 в 17:09
Есен

"Ден след ден" аварии, пробив, промени и култура

На 23 септември, след като посрещнахме астрономическата есен, в "Ден след ден" очаквайте: По познат начин ли ще започне поредния политически предизоборен сезон?   Ще търсим отговора на този и други въпроси от най-новата политическа формация -  бившият икономически министър в първия служебен кабинет Кирил Петков ще се включи наживо в предването ни..

публикувано на 23.09.21 в 14:38