Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Пътуваме към себе си и търсим отговорите в „Клуб Неделя“

В горещия първи август, ви каним да споделите следобеда си с нас!

Неделя е подходяща и за отмора, и за бягство от глъчката на големия град, защото е хубаво понякога да предприемаме кратки пътешествия към вътрешния си свят.

За тази цел, сме ви осигурили и „Пътеводител към себе си“, с помощта на който ще се постараем да ви отведем една стъпка напред в процеса на опознаване и преоткриване на Вашето собствено АЗ. 

Нора Стефанова и Елена Лулчева от фондация „Екатерина Каравелова“ с радост ще ни съдействат за това.

Понякога, дори и когато сме абсолютно наясно със себе си, все пак ни се случва да обмисляме с часове как да изречем дадена истина, по какъв начин да поискаме или откажем нещо, дори сме попадали в ситуации буквално замръзвайки от думи. Всичко написано до тук можем да наречем „трудни разговори“. 

Как да станем Тай-чи майстори в трудните разговори – отговорите от психотелесния психотерапевт Кремена Станилова. 

Бъдете с нас! Започваме точно в 16:00, по радио Пловдив!
Още от категорията

"Добро утро, ден!" с проф. Тони Шекерджиева - Новак

От Пловдивското музикално училище, през Консерваторията, сцените на България и Европа, преподавателската кариера, семейството в дългата линия от нейната прабаба до внучката, която е бучката й захар в деня...- това е маршрутът на разговора ни с ректора на АМТИИ "Асен Диамандиев" - проф. Тони Шекерджиева - Новак. И пътят не е прав.  В "Добро утро, ден"..

обновено на 17.09.21 в 16:44

Слушайте дербито Ботев - Берое пряко по Радио Пловдив

Ботев (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в мач от осмия кръг на Първа лига. Двубоят е от 20:30 часа тази вечер и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив. Домакините ще бъдат без наказания заради червен картон Реда Рабей. Каританът Тодор Неделев пък днес ще изиграе своя мач номер 200 в елита. Някои го поздравиха още в предишния кръг, но се оказа, че..

публикувано на 17.09.21 в 11:02

"Вход свободен"-за Пловдив с вяра, надежда и любов

Честит празник! Днес честваме един от най - светълите празници в църковния календар , обединени от трите сестри Вяра, Надежда , Любов и тяхната мъдра майка София.  "Вход свободен" ви среща с един неординерен пловдивчанин, чешит  и бяла врана с фейсбук - имидж на черна овца- Ангел Кочев, или "Angry Angel" , чиято първа книга излезе тази седмица...

публикувано на 17.09.21 в 09:39

Новините с коментар "Точно днес"

Нови лица на политическата витрина. Бившите министри Кирил Петков и Асен Василев, които набраха популярност в служебното правителство, тръгват към свой политически проект. Кого увличат, ще успеят ли да активират „спящ“ електорат или ще „наемат“ от сегашните играчи. Възможните хипотези ще коментираме със социолога Татяна Буруджиева. Разчетена е..

публикувано на 16.09.21 в 17:17

Красимир Кумчев в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица има гост, който е всепризнат специалист в областта на земеделието. Инженерът - агроном Красимир Кумчев преди 30 години стопанисва най-голямата ябълкова градина в света, днес далеч по-скромно признава, че синовете му се грижат за стопанството, а той се занимава и с културни проекти...

обновено на 16.09.21 в 16:26