Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Добро утро, ден" с Едит Унджиян

| обновено на 24.10.21 в 11:58

Добре познатата на пловдивчани певица и радиоводещ Едит Унджиян гостува в рубриката „Добро утро, ден“ тази седмица.

За различните начала- това на деня и на музикалната й кариера, за музикалните жанрове, през които преминава, за живота преди и след 30г и за джазът, който вече й приляга, разказва певицата пред Петя Плачкова.

Пловдив е нейният град. А „айляк“ е състоянието на духа.

В сънищата си най-често лети към детската мечта да стане астронавт, и към усещането за безтегловност и лекота.

Слушайте "Добро утро, ден" с гост Едит Унджиян всеки ден от 7:30.









Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" по летните дилеми и проценти

Софийски градски съд определи за нищожно решението, с което Общинският съвет на Варна апортира акциите на общината от Международния панаир - Пловдив в дружеството "Пълдин Туринвест", чийто мажоритарен собственик е Георги Гергов. По темата, която обещава дълго продължение говорим с Богдан Богданов, народен представител от ПП-ДБ, който още като министър..

публикувано на 23.07.24 в 16:25

"Добро утро, ден!" с Веселин Койчев

Джазмузикантът Веселин Койчев е възпитаник на Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив, а професионалният му и творчески път е свързан със зората на джаза в България. Още през 1982 г. основава дуото „Джаз линия“ с баскитариста Дочо Панов, към което впоследствие се присъединяват Теодосий Спасов, Радул Начков и Йълдъз Ибрахимова...

обновено на 23.07.24 в 15:55

"Вход свободен" в разгара на сезона

Юли усети, че е пренапрегнал реотаните, леко намали степента на жегата и сега доволно отдъхва върху тлеещата жарава от изпочупени температурни рекорди. Ние обаче не се отпускаме, защото август амбициозно наднича зад ъгъла, гледа с пламтящо нетъпение и изобщо   не прилича на  по- милостив. На географската карта на България сякаш е закарфичена бележка "..

публикувано на 23.07.24 в 09:45

„Точно днес“ с най-важните теми и покана за концерт

Политическият пъзел в България става все по-труден, а шансовете за редовен кабинет клонят почти към нула. Има ли изход от създалата се ситуация и възможна ли е промяна, ако се стигне до поредни извънредни парламентарни избори? Политологът и университетски преподавател доцент Татяна Буруджиева с анализ по темата. Eвропейският парламент..

публикувано на 22.07.24 в 16:49

Еко понеделник с „Вход свободен“

Сдружение „BG Бъди активен“ стартира отворена покана за НПО организации, спортни клубове и образователни институции. Инициативата има за цел да насърчи организирането на почистващи събития и образователни беседи, във връзка с кампанията „НЕ на незаконните сметища“, с фокус върху водните пространства. Румяна Киризиева, разказва.  Очаквайте..

обновено на 22.07.24 в 09:45