Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предколедно и с усмивка във „Вход свободен“

Е, декември бързо дойде и също така бързо ще си отиде, но не и преди да се развихрим както си му е редът и както повелява традицията на идващите празници.

Коледната суетня е настъпила здраво и дебне от всеки ъгъл, няма да ни се размине и на нас днес в предаването „Вход свободен“. Затова ви каним да приемете предизвикателството и да останете с нас.

И като споменахме предизвикателство, ще разберем какво означава тази думичка според най-малките и в рубриката ни „Усмихнат коментар“.

Разбира се, че ще си говорим и „За животните с любов“, а малко преди финала ще ви поканим „В аванс“ и в галерия Лабиринт, за да разгледаме заедно изложбата „Колекция малки рисунки 2021“. Повече за нея ще ни разкаже галериста Елена Калпакчиева.

От колегата Жоро Пеев пък очакваме поредното издание на неговите „Предразсъдъци и следразсъдъци“.

Бъдете с нас! Започваме точно в 12:00!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" за (не)известните на деня

"Точно днес" - вървим по стъпките на темите от деня, добавяме и коментар по политическите събития. Броенето към изборите 2 в 1 започна само преди седмица, а вече рокадите в служебния кабинет станаха ежедневие. Доколко съставът на кабинета, който трябва да организира честни и прозрачни избори, е действително служебен или това е поредното..

публикувано на 16.04.24 в 16:51

Между напрежението и очакванията в "Ден след ден"

Между напрежението, което създават нерешимите проблеми и очакванията за неясното в времето, но по-добро от днес утре са темите в следобедната програма на Радио Пловдив "Ден след ден".  За градския транспорт в Пловдив и очакваното в близко бъдеще въвеждане на модерни, екологични и практични автобуси говори в репортажа си от представянето на нов електробус..

публикувано на 16.04.24 в 14:54

Истории и музика във „Вход свободен“

Отделяме време за срещи и песни, които ни свързват с корена. Датата е 19 април, в Капана. Габриела Павлова ще ни разкаже повече, след 14 часа. Коментираме приказни истории. Още информация в рубриката „Езо Тера“. Очаквайте рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев и минутите ни за кино. Започваме, след новините в 13..

публикувано на 16.04.24 в 09:30

Идва ли по-добро „Точно днес“?

Надеждата умира последна. Тази максима важи с пълна сила за политиците, които смело предизвикаха избори 2 в 1. Кой ще спечели и кой ще изгуби? И кой ще плати „цената“ на сглобката? Отговорите търсим във второто утро на седмицата, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Лидерите и знакови лица на „Продължаваме промяната“ Асен Василев,..

обновено на 15.04.24 в 16:59

Политика и (без)духовност "Ден след ден"

В политическото пространство у нас няма "мръсни" и "чисти" политици. В България властта е свързана с много пари кеш и политическите сили са причастни. За а-моралните заявки за ново управление говори политологът Боян Стефанов , член на Младежкия консервативен клуб. Напрежението между Иран и Израел продължава да ескалира. Какво може да се..

публикувано на 15.04.24 в 15:02