Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетки ученици се включиха в "Зимно предизвикателство - 2014"

деца кънки
Снимка: БГНЕС

Десетки ученици се включиха в "Зимно предизвикателство - 2014". Инициативата на Българска асоциация "Спорт за всички" е с цел да популяризира здравословния начин на живот чрез зимни спортове.

Денят на зимното предизвикателство е традиционна проява, която се проведе за 20-ти пореден път. На ледената пързалка имаше демонстративни изпълнения на деца от спортен клуб “Кънки” и на хокеисти на Славия.

Проявата даде възможност на всички желаещи да карат безплатно кънки. Някои посетители направиха това за първи път.

Организаторите раздадоха много награди, сред които велосипед, кънки за фигурно пързаляне, ваучери за безплатно онлайн пазаруване, ваучери за безплатни тренировки с инструктор и много други.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

КЗК не откри монопол на пазара на горивата

Комисията за защита на конкуренцията не откри монопол на пазара на горивата. В секторния анализ регулаторът дава единствено препоръка за електронна платформа в складовете. От извършения анализ на цените на дребно на бензин А95 и дизеловото автомобилно гориво през миналата година в различните географски региони на страната е видно, че..

публикувано на 12.03.19 в 10:26

Кои са събитията на 2018-а в света на науката?

Василена Вълчанова и Любомир Бабуров от платформата „Рацио.бг“ отличиха пред БНР научните достижения на 2018-а година. Според Вълчанова, изстрелването на електрическа кола в космоса с ракета на Илон Мъск е сред най-запомнящите се събития на годината: „Хубавото нещо за всички нас като бъдещи космически туристи е, че виждаме..

публикувано на 27.12.18 в 12:11

Украйна и балтийските държави разкритикуваха планираното разширение на газопровода "Северен поток-2"

Украйна и балтийските държави оспориха на среща в Рига вчера планираното разширение на газопровода по дъното на Балтийско море от Русия към Германия "Северен поток", предаде ДПА. Ако бъде завършен, така нареченият проект "Северен поток-2" ще струва на Украйна, Полша и Словакия милиони долари ползи от транзита на газ, заяви украинският премиер..

публикувано на 06.11.15 в 09:32