Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Семейство от Аризона, САЩ: Д-р Емилова промени живота ни, сега можем да отгледаме своите внуци

22 часа със самолет от Аризона прелита семейството на Елизабет и Макроус Роуз, за да дойде в клиниката на д-р Емилова в България. Изключително доволни от постигнатите резултати, те нямат търпение да се върнат отново в родината си, за да видят техните приятели и роднини колко са променени и позитивно настроени, да им разкажат за метода на природолечение, който се прилага от д-р Емилова и да започнат заедно да спазват природосъобразния начин на живот.

Елизабет идва миналата година в България със своя приятелка – българката от Бургас Марияна Кючукова. Така тя лично се убеждава в резултатите на програмата на плодове, чай и мед. Споделя, че имала 1 година, за да убеди и своя съпруг също да дойде при д-р Емилова.

Д-р Емилова установява високо ниво на триглициридите, инсулин, високо кръвно. След месец на плодове, чай и мед и захранване всичко влиза в норма, черният дроб вече не е омазнен. Макроус е свалил 13 килограма и се чувства прекрасно, смее се от щастие и се радва на живота. Елизабет също е много доволна от постигнатото след програмата на д-р Емилова и споделя, че сега със съпруга й ще могат да отгледат заедно своите внуци.

До края на август клиниката на д-р Емилова остава в курорта Боровец, от октомври екипът започва работа в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена” край Варна. Записванията са на телефон 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25