Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Бронхиалната астма си отива след плодолечение

Хиляди са пациентите в практиката на д-р Емилова, които след като прилагат методите на лечебно гладуване и здравословно хранене след това, са излекувани от бронхиална астма, полипи в носа, сенна хрема, включително усложнения от тях като хроничен бронхит и ХОББ. След програма на плодове, чай и мед дори спира и хъркането, което се е появило при трета сливица. Добри резултати при лечение на астма се постигат, особено когато е в началото на болестта, разказва д-р Емилова. Тя отговорно заявявя, че при алергичните заболявания е необходима революционна промяна в начина на хранене.

„Всички научни изследвания доказват, че млякото и млечните продукти имат голямо отношение към алергиите, част от които е астмата”, споделя лекарката. Продължителният прием на кортизон води до остеопороза, високо кръвно налягане, диабет,  специфично затлъстяване, поява на язва на стомаха и други. В нейната практика има и излекувани кортизонозависими пациенти.

Филм на Рангел Вълчанов разказва за спасението на младо момиче от  Дупница, което имало поставен постоянен венозен път, за да може само да поставя медикаментите вечер. След продължително лечение с кортизон момичето имало сериозни увреждания от него. Още с първите дни на плодолечение тази зависимост отпада, а след прилагане на природосъобразен начин на живот астмата е преодоляна.

С прилагането на методите на лечебно гладуване не само се премахва астмата, но и хората спират често да боледуват и да приемат заради това антибиотици, споделя д-р Емилова. Първото, което трябва да се направи при астма и други алергични заболявания е да се направи опит за лечение с природни методи и чак тогава да се стигне до медикаментите, препоръчва д-р Емилова.

Част от случаите с лечение на бронхиална астма са документирани и се показват по време на лекциите в клиниката на д-р  Емилова. Тя започва работа от 3 октомври във Варна – хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена” край Варна.

Консултации и записванията се извършват  на телефон 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25