Пациент на д-р Емилова: Не съм чувствал никога глад с програмата на плодолечение

Преди 3 години в клиниката на д-р Людмила Емилова с приятели идва Константин Човиков. Той живее в чужбина и е професионален фотограф . Затова и често пътува с дни, което му пречи да се храни здравословно. С времето и килограмите станали повече, и кръвното се повишило, появили се и други здравословни проблеми. С тях дошли и хапчетата. Когато го изследвали в клиниката на д-р Емилова, открили омазняване на черния дроб и още много други проблеми, който се решили с прилагане на програмите на плодолечение, които направил в Клиниката.
Константин е очарован от лекциите на д-р Емилова, където тя обяснява на достъпен език механизмите за  възстановяване на здравето. Той вече е убеден, че ако се храним природосъобразно, тялото се възстановява. Споделя, че е правил 3 дълги програми на плодове, чай и мед –  по 20 дни, и след това още толкова захранване. Никога обаче не е изпитвал глад, защото през 2 часа се приема чай и мед и след това – различен плод. Многократно се е убеждавал в професионалното и човешко отношение на д-р Емилова, която при сложни случаи търси съвети от свои колеги, звъни на много специалисти, докато не се открие конкретното лечение за всеки човек, който й се е доверил. Константин вече планира следващото си идване в клиниката на д-р Емилова и се надява въпреки многото му ангажименти това да е още през пролетта.Клиниката на д-р Емилова е в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена" – хотел „Азалия". Телефонът за информация е  0888 951 288.


Свързани новини

С плодове и салати мъж намали високите стойности на кръвната захар и кръвното в клиниката на д-р Емилова

Високите стойности на кръвната захар – до 15-20 mmol/L, въпреки многото  медикаменти, и необходимостта от евентуално  преминаване на инсулин са причина 67-годишният Пейчо Пеев от Варна да потърси помощ в клиниката на д-р Емилова. Той има много болести –..

обновено на 06.02.17 в 10:39

Още за терапията на д-р Людмила Емилова

Когато дойдат всички са очаровани - няма човек, който да е дошъл и да не е усетил благотворният ефект на това, което се случва когато правят нашата програма - така д-р Людмила Емилова , която е известна с програмите за отслабване и лечение с глад,..

публикувано на 09.02.17 в 14:44

Пациентка на д-р Емилова: „Нейната програма сбъдна мечтата ми да имам дете!”

Програмата на плодове, чай и мед, която използва д-р Людмила Емилова, помага на Анелия Ангелова да има дете. Тя живее 30 години в Испания. След като разбрала за успехите на българската лекарка с така наречените „гладни бебета на д-р Емилова”, веднага..

обновено на 27.02.17 в 09:49
ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят...

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед"..

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека...

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до..

публикувано на 22.03.21 в 05:25