Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

След програма на д-р Емилова жена с един яйчник роди две деца

Две деца ражда след прилагането на програмата на д-р Емилова една майка, която сега е много щастлива.

Неда Енева се казвам, аз съм от Карлово и съм на 42 години.Цялата процедура се наложи след спонтанен аборт, който имах. Две седмици след него настъпи усложнение.  Влязох в болницата и трябваше да ми отстранят в яйчника и тръбата и части от другия яйчник.

Идвайки в съзнание, попитах доктора дали ще имам  деца.Той каза: „Най-вероятно, да, но след процедури”. Трябва да минем продухване, тогава ще пробваме варианти. Дотогава няма да мислим за тези неща, трябва да се излекуваме, да се възстановим... И се започна лечение в продължение на шест месеца.

Хормони имаше ли?

Може би е имало, не си спомням. Имаше антибиотични лечения, промивки, имах гъбички след дългото лечение с антибиотици. Трябваше да е чист организмът ми,  за да няма евентуални затруднения при втора бременност. И така минаха много дълги месеци, всеки месец след прегледа се оказваше, че трябваше още един, още един. Майка ми вече беше чула за д Емилова и беше говорила с нея и тя каза: „Води я”. Така аз се озовах при д-р Емилова. Дойдох май месец 2003 година, направих програмата и захранването и следващата година юни месец ми се роди син. След три години с мъжа ми решихме, че е време за второ дете. Опитахме, но пак не се получаваше.  След първата програма аз всяка година май месец правех прочистване на организма си с плодове, чай и мед. Така се чувствам чудесно.Дойде месец май, аз си направих гладолечението и забременях. И така се появи второто дете, следващата година март месец  родих момиченце.

Беше ли възможно, ако не правите тази програма, да забременеете?

Не зная. На мен ми омръзна да ходя с торбата с лекарства и смяната едно след друго и не им дадох шанс да пробват по мене. Прекъснах нещата и дойдох при д-р Емилова. После отидох и казах, че съм бременна. Гинекологът ми много се зарадва, той не можеше да повярва, че се е получило без никакви процедури на тръбата, той смяташе, че има сраствания и ще се наложи операция или нещо друго.  Оказа се, че природата си знае работата, ако се помогне, нещата се случват.

С един яйчник Вие забременяхте?

Да, даже и с по-малко от един, защото и той е изрязван, беше пострадал след загниване на плода...  Така и не ми обясниха точно какво се е случило, но имах усложнения след спонтанния аборт.

А след това прилагате ли програмата на д-р Емилова?

След 2003-та година май месец всяка година. Организмът си го чака, започва всичко да е безвкусно и се знае, че е време вече да се почисти малко отвътре.

Програмата на д-р Емилова как се отрази на Вашето семейство? Вие как гледате на това, че имате деца след нейното прилагане, г-н Енев?

Разбира се, че положително. Ние сме много благодарни на д-р Емилова. Двете ни деца са от тази програма и това е нашето щастие.

А Вие самият правите ли програмата?

Не, още не ми стига волята, за да я започна.

Какво се промени във Вашето семейство след програмата, г-жо Енева?

Майка ми, която ме насочи в тази посока,  тя ходи лятото на Боровец и води винаги двете деца. След като родих второто си дете, всяка година е на Боровец, защото или аз, или майка ходи там. Той свикна  с този начин на хранене и вече внимава какво яде, има положително отношение към природната храна. Избягва бургери, сокове, химия, оцветители... Вътрешно вече е възприел новия начин на хранене...

Вие сте голямото дете на Неда, което се ражда след програмата на д-р Емилова.  Как се храните сега?

Здравословно се храня.

А в училище – чипсове, такива неща?

Не, те са ми гадни и аз не ги харесвам.

А приятелите – как реагират, когато не купуваш от магазинчето някакви сокчета и вафли?

Добре, не ми се смеят или подиграват, че ям здравословно.

Сега отново сте в клиниката на д-р Емилова. Вашето семейство е част от многото, които участват във филм за така наречените „Гладни бебета” на д-р Емилова. Какво си пожелавате оттук нататък?

Много успехи и да съм все така здрав.

Д- р Емилова и срещата с нея за семейство Еневи?

Много сме благодарни, пожелаваме й все така напред да върви, много хора да опитат, не е страшно, полезно е за организма и само плюсове ще намерят в цялата програма

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27