Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мариета от Кипър : "При д-р Емилова идвам за рехабилитация”

БНР Новини

 15 години здравословен начин на живот води Мариета Стелину след програма на д-р Емилова. Тя живее в Кипър и е на 53 години. Доволна от постигнатите резултати, тя споделя това с близки и приятели, много от които също са прилагали плодолечение.

Посещавам вече 15 години клиниката на д-р Емилова, където и да се намира . Когато дойдох, ми бяха открили висок инсулин. Първо дойдох сама и видях, че всичко е добре уредено- хората са изключително възпитани, а техниката е на много високо ниво. Направените изследвания са много прецизни.

Бяха ми изписани лекарства за инсулина, но аз никога не ги купих и се боря да не попадна в групата на диабетиците. За мое щастие, толкова години съм с хиперинсулинизъм понякога, доста често съм в границите , но никога не съм  преминавала опасната граница, когато трябва да взема хапчета.

Как овладявате ситуацията?

С плодолечение. Обикновено идвам всяка година, но не винаги успявам да дойда, защото детето ми беше малко. Дори и тогава прочиствам тялото си у дома с плодове. Програмата е изключително щедра – плодовете, меда и чая са абсолютно достатъчни, за да не чувства човек глад, защото съм чувала за клиники, които прилагат гладолечение.

Какво се случи с Вашето дете?

Детето ми имаше проблеми със сливиците, които бяха уголемени. Спасихме го от операция.  Когато се прибрахме, се оказа, че сливиците са се прибрали. Той беше на 3 години тогава и не се наложи лекарска намеса.

Каква програма направи синът Ви?

Той направи само 4 дни на плодове  и след това захранване, както ни препоръча д-р Емилова. Това беше достатъчно за десетина дни сливиците да се приберат.

Искам да споделя и какво се случи с моята племенница, която имаше доказан псориазис от 5-годишна. При д-р Емилова я доведох, когато беше на 12 години. От раните по крачетата и по челото й течеше кръв. Още първите 3 дни детето можеше да стъпва, а кожата стана като бебешка. Тя вече  е голяма и добре  знае какво да прави при обостряне на състоянието си.

След 15 години, Вие защо сте отново в клиниката на д-р Емилова? Идвате във Варна от Кипър.

За мен това е едно прекрасно място човек да направи профилактика на себе си, да отдалечи възможните болести колкото се може повече, и да си възстанови организма.  Тук изследванията и грижите са страхотни. В клиниката на д-р Емилова провеждам рехабилитация в много приятна атмосфера. За мен това е нещо много добро.

Пожелавам на д-р Емилова и нейния екип много здраве, за което те се грижат и ни го подаряват толкова добросърдечно, и след това много щастие и дано се сбъднат техните професионални планове, защото те искат да се грижат за здравето на всички!





Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св. Св.Константин и Елена” край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27