Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

2 години спах клекнал до леглото

Снимка: Радио Варна

Това споделя Атанас Йовчев, който имал проблеми с наднормено тегло и отоци по тялото. Мъжът страдал от сънна апнея и заспивал докато шофирал. "Сега съм нов човек", убеден е Йовчев след 27 дни програма на плодове, чай и мед, която прави под контрола на д-р Емилова.

Трудно беше, спах на колене, подпрян на леглото....

Как разбрахте за д-р Емилова?

От познати и приятели. След десетия ден на програмата на плодове, чай и мед, започнах да спя горе - долу добре. Сега, след 20-тия ден, вече нямам никакви проблеми.

Когато карах кола от Равна гора до Варна /разстоянието е около 25 километра/, спирах по 2 пъти, за да дремна.

Имах болки в кръста и  таза...

Вие усещахте ли, че заспивате?

Усещам и спирам.Дремна малко и продължавам.


Сега как дойдохте до клиниката?

Също с кола, но няма проблем. Няма заспиване, вече за спане не говорим. Нямам думи да похваля самата процедура, лекарите... Всички са приети и обслужени много добре. Продължавам програмата!

Трудна ли е за спазване?

Аз бях психически подготвен и нямам проблеми. По един плод през 4 часа.

Вие сте от село и вероятно имате и от Вашата градина плодове?

Има всичко! Е, няма лимони и портокали, но на магазина има всичко....Не е проблем...

Предстои 20 дни захранване и след това ще направим отново изследвания....

Д-р Емилова, какво беше състоянието на пациента?

Атанас Йовчев дойде със силно изразено затлъстяване. 125 килограма. Имаше лошо хранене на подбедриците...От 2 години не можеше да спи легнал в леглото заради многото количество течности, които е събрал в тялото си. Имаше и повишени стойности на пикочната киселина, мазнините в кръвта...

Имаше и тежка сънна апнея.

След 27 дни на плодове, чай и мед, той намали с 16 килограма теглото си. Почти напълно изчезнаха оттоците. Може да спи легнал в леглото си. И не заспива. Първият път, когато дойде, заспиваше по време на прегледа...
Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св.Св.Константин и Елена” край Варна. Телефонът за  информация е  0888 951 288


ВИЖТЕ ОЩЕ

Черницата колкото е по-тъмна, толкова е по-полезна. Сега им е времето

Горещо  Ви препоръчвам черницата като изключителен плод, подсеща ни всеки път при среща през юни д-р Емилова. Черниците са изключително полезни за здравето. Даже съм чела изследвания, че помагат при порок на сърцето. Да не говорим  за ползата от профилактика на рака за дебелото черво, рака на млечната жлеза, изобщо – за профилактика..

публикувано на 14.06.21 в 17:05

В клиниката на д-р Емилова глезят с кухня гурме

В рубриката „Споделено за здравето” ви срещаме с Ралица Мотовска. Тя е от София,  на 43 години,  десет  от които е пациент на д-р Емилова . Спряла съм  да броя годините, което означава, че вече съм спокойна за здравето си, разказва Ралица. Чуйте защо тя не пропуска година без да почива в клиниката на д-р Емилова: Чувствам се добре..

обновено на 14.06.21 в 14:47

В Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро

Памела Пенева е на 26 год от Стара Загора, но от много време живее в столицата. В Клиниката на д-р Емилова край Варна младото момиче идва, за да отслабне. В „Споделено за здравето” ви срещаме с нея, защото е пример как тръгвайки от обичайното за началото за всяко лято желание да сме по-елегантни,  Памела стига до пълен поврат в живота –..

публикувано на 07.06.21 в 01:05

Марияна Сандакчиева: Дойдох при д-р Емилова да ме научи как да продължа да живея

Да провери ефекта от плодолечението - това прави една българка, която от 15 години живее в Америка. Тези 30 дни в клиниката на д-р Емилова бяха едно много приятно преживяване за мен, разказва Марияна Сандакчиева.   Тръгвам си с лека тъга, че напускам това място. За първи път гладувам и не съжалявам, даже не мога да кажа, че съм гладувала. Вие имахте ли..

обновено на 29.05.21 в 18:27

С четене и над 20 дни на плодове и мед се отказват цигарите

България е сред страните, в които броят на пушачите непрекъснато нараства. Какво трябва да знаят хората, които посягат към цигарите, за да се успокоят, както те си мислят. реално това така ли е търсим отговор от д-р Людмила Емилова, която има достатъчно опит, за да ни каже как влияе на здравето никотинът и има ли връзка с ковид-19?   Отдавна е..

публикувано на 19.05.21 в 10:03

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Хлорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00