Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Аз контролирам болестите, а не те мен!

Снимка: Радио Варна

Повече от 15 болести, свързани с инфекции, са причина Жанета Маринова от Разград да потърси помощ в клиниката на д-р Людмила Емилова. Списъкът със заболяванията е много дълъг, но включва усложнения  от Лаймска болест и така се стига до  токсокароза, полиневропатия, двустранна коксартроза,  гонартроза и още десетина сериозни заболявания, включително дискови хернии и чести пневмонии. Така на 30 години тя получава решение на ТЕЛК за втора група инвалидност. Продължават болници, болници ... в търсене на вълшебното хапче. А няма такова.

Жанета Маринова не спира да търси информация в интернет и да чете книги. Навсякъде общото е необходимостта от промяна на храненето. Така стига до д-р Емилова. Първата година прави 2 програми по 20 дни на плодове и чай, втората - 3 програми и захранване. 

Вече 5 години не консумира млечни храни. Не е веган, защото си позволява няколко пъти в годината  месо.

Благодарение на екипа на д-р Емилова, Жанета Маринова се е научила да контролира и емоциите си. Излекувала е депресията и не приема медикаменти за нея. И е щастлива.

Последната програма на плодове и чай трябвало да бъде с продължителност от 20 дни. Но когато се прибира у дома, продължава с плодовете, тъй като се чувства добре. На 23 ден  ушният канал, който бил със стеснен отвор след Лаймската болест, вече е проходим. Практиката на гладолечение показва, че след 20-тия ден започва оздравяването на ушите и очите.

 Сега вече е убедена, че "аз контролирам тези болести, а не те мен!",  това е вълшебство, целият екип на д-р Емилова е прекрасен, а д-р Емилова е най-голямата ми приятелка, споделя Жанета Маринова

Цялата история може да чуете в интервюто :До края на август клиниката на д-р Емилова е в Боровец.

През октомври екипът започва работа отново във Варна, хотел "Азалия".

Информация може да получите на телефон е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25