Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Международен турнир за купата на Турция по футбол-жени

Автор:

От 25.02 до 6.03  ще се проведе международен турнир за купата на Турция по футбол за жени. Надпреварата ще бъде в Алания. Участват отборите на Франция/ втори тим/, Индия, Йордания, Казахстан, Северна Ирландия, Румъния, Тюркменистан и Узбектистан. От турската футболна централа изпратиха специлен поздравителен адрес до главния организатор Евгени Маринов, като информират, че ще направят всичко възможно и ще съдействат за доброто протичане на турнира.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Спартак /Варна/ взе португалец

ФК Спартак Варна привлече португалеца Бернардо Маркес Дуарте Коуто. 21-годишният офанзивен халф пристига от втория отбор на родния си тим Спортинг Брага. Бернардо има двубои за юношеските национални отбори на страната си. Той е седмото ново попълнение в лятната селекция на „соколите“.

публикувано на 13.07.24 в 09:31

Ансамбълът ни е на второ място временно

Ансамбъл-жени заема временно втора позиция в класирането за многобоя на Световната челандж купа в Клуж-Напока! Първият състезателен ден на Световната челандж купа в Клуж-Напока (Румъния) завърши с квалификациите при ансамблите. България е представена от абсолютните европейски шампионки Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов..

публикувано на 13.07.24 в 09:30

Титаничен сблъсък между Алкарас и Ноле

Третият турнир от Големия шлем - "Уимбълдън" изправя един срещу друг на финала Карлос Алкарас и Новак Джокович.  За втора поредна година те ще с спорят за титлата, като миналата година спечели испанецът.   Алкарас се класира след 3:1 на полуфинала срещу Даниил Медведев. Джокович се справи с Лоренцо Мусети в три сета.

публикувано на 13.07.24 в 09:28

Александър Бояджиев: Физически не издържахме в края на мача (ВИДЕО)

Българските национали по плажен хандбал изиграха  силен мач срещу Чехия  на европейските квалификации във Варна, но загубиха. Мачът стигна до дузпи, като чехите бяха по-точни и спечелиха срещата. Можете да чуете какво каза той след мача.

публикувано на 13.07.24 в 08:10

Владислав Йоргов: Изгубихме хладнокръвие в края на мача (ВИДЕО)

Владислав Йоргов е един от основните състезатели на националния тим по плажен хандбал. Той беше в отбора по време на загубата от Чехия. Смята, че сме играли добре и сме имали шансове да спечелим този мач, но не се е получило. Още по темата вижте в интервюто.

публикувано на 12.07.24 в 21:00

Стиляна Павлова: В нашия град хандбалът е на огромна почит (ВИДЕО)

Стиляна Павлова е национална състезателка по плажен хандбал и участва на европейските квалификации във Варна. Тя е представител на тима от Сливница, където този спорт е на голямо уважение. След победата срещу Швейцария, Стиляна даде интервю.

публикувано на 12.07.24 в 20:01

Нашите национали не успяха срещу Чехия

Националите по плажен хандбал- мъже претърпяха загуба от отбора на Чехия след изпълнение на дузпи. Много тежък мач за българите. Трима от нашите състезатели получиха и червени картони . Така все още не сме си гарантирали продължаване на пред в квалификациите.

публикувано на 12.07.24 в 18:58