Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве", добавя още тя. Как се води битката с килограмите и нездравословния начин на живот Марияна Николова разказва пред Габриела Гаврилова.

Колко килограма успяхте да „свалите“?

По моя кантар – около 15 килограма за един месец.

Какво показват изследванията?

Подобрени показатели за всичко! Изчезнаха миомите на матката. Вчера изследване с ехограф показа, че ги няма. Само за 30 дни, а от това по-добре – какво да бъде!

А преди това опитвали ли сте по някакъв друг начин да решите проблема?

Опитвала съм много диети, но само тази ми помогна да постигна резултатите, които искам. Подобрени са всички мои кръвни показатели. Има още какво да се направи за кръвната захар. Трябва да се свалят още мазнини и тогава ще се подобри. След 10 дни съм отново на контролен преглед! Борбата за здравето и срещу килограмите продължава! До пълен успех!

Какво Ви мотивира да започнете програмата на плодолечение?

Суетата! От моя братовчедка съм чувала за много хора, които имат невероятни резултати в клиниката на д-р Емилова и понеже опитах всички и не постигнах нищо, реших да опитам и програмата на д-р Емилова. Много съм доволна, че дойдох! Много гимнастика, много фитнес, спортни танци – само така се топят мазнини – с динамика и напрежение за мускулите! В клиниката имаме хубав социален живот и наистина е хубаво. Направих си почивка и пълно разтоварване. Много хора, които се подкрепят един друг – това е много важно!

Сега Ви предстои най-трудната част?

Най-трудната – захранване и връщане към обичайния живот. За да запазя постигнатите килограми, трябва да остана на плодове поне веднъж седмично. Моите близки са много доволни от новия ми вид, защото те винаги са били най-големите ми критици. Надявам се да помогна на сестра ми и майка ми със знанията, които получих при д-р Емилова. Тук всеки ден се учи нещо ново!

Това, което не искате никога да забравяте?

Усилията, които положих, за да стигна дотук. Трябва да продължа още, защото имам доста килограми за сваляне. Смятам следващия път да направя програмата на плодове и чай у дома, защото получих много ценни съвети. В борбата с килограмите не си сам, имаш подкрепата на много хора в клиниката на д-р Емилова. Всеки трябва да намери за себе си това, което най-много го мотивира, и да го използва като оръжие. Човек трябва да има правилна мотивация и да е готов да „работи“ за крайния резултат – мазнини се топят с много, много движение и спорт. Аз никога през своя живот не съм се трудила толкова, но си струваше. Всеки ден бях на фитнес и три пъти седмично на спортни танци. Вечер си лягах уморена, заспивах чудесно и на другия ден битката продължава.

Това, за което дойдох,  го получих. Отивам си много щастлива и продължавам – с голяма усмивка! Винаги с усмивка! Благодаря на чудесния екип на д-р Емилова за усилията, които полагат,  да направят нашето пребиваване приятно и ползотворно. Пак бих дошла!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Людмила Емилова отново отваря врати на 15 януари

Клиниката на д-р Людмила Емилова отваря врати на 15 януари при спазване на всички мерки във връзка с коронавируса. От миналата година задължително при постъпване на пациент още във фоайето на хотела се измерва температурата и се прави антигенен тест. „Закупили сме от най-добрите тестове, изследваме и за наличие на антитела“, каза за..

публикувано на 11.01.21 в 11:00

Яжте кисело зеле за естествен имунитет

Клиниката на д-р Емилова в момента работи онлайн, а пациенти, които вече са се убедили за ползите от здравословния начин на живот от цял свят търсят съвети в тази специфична ситуация. Още полезна информация можете да намерите на сайта на клиниката. Защо една стара българска храна вече я наричаме супер храна? Става въпрос за домашно..

публикувано на 14.12.20 в 07:02

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25