Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър:

Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се влошава и исках да разбера „какво се случва“. Придружих и една много добра приятелка. В клиниката откриха, че имам уголемяване на черния дроб и камъни в жлъчката, което е доста неприятно.

С първата програма камъните се намалиха почти 2 мм.

А колко бяха?

Те са много, то е цял „грозд“. Най-големият беше около 11 мм и след това се намали. Черният би дроб се изчисти. Аз продължих програмата и след престоя ми в клиниката и се чувствам много добре, макар че съм на 48 години. Имам много енергия …

СнимкаКогато дойдох първия път, когато се събуждах, се усещах като чувал с камъни, била съм бита цяла вечер и нямах енергия за нищо.  Сега е съвсем различно. Събуждам се сутрин рано и отивам да тичам, радвам се на живота и съм много енергична благодарение на методите, които ми препоръчаха в клиниката.

Трудно ли се спазват препоръките, които дава екипът на д-р Емилова?

Въобще не е трудно! Мисля обаче, че е до нагласата на самия човек. Трябва да го вярваш, трябва да осъзнаеш, че това е Божи дар и ти трябва да го въведеш в своя живот , ако искаш да имаш по-добро здраве и да се радваш на енергията и лекотата, с която преминават дните ти! Мисля, че всичко е до нагласа! Трябва да имаш решението, че това ще бъде твоят живот и така да бъде. Аз спазвам препоръката на д-р Емилова и сутрин до 10 часа приемам чай, плод. Позволявам си и кафе. Премахнала съм изцяло млякото и съм го заместила с кокосово мляко, защото пия много лате – в Кипър се пие много кафе! Вечерям преди 19 часа с нещо по-леко – с много салати и много плодове. Аз не ям много месо и спазвам препоръката й  веднъж седмично за животинска храна. Така се чувствам много, много добре!

СнимкаА защо се налага да идвате в България в клиниката на д-р Емилова? В Кипър няма ли подобни клиники?

В Кипър няма и аз мисля, че тази клиника е дар Божи. Това, което предлага д-р Емилова , е много хубаво – ние изчистваме не само токсините от тялото, но и токсините от стреса и забързания ни живот и така се получава много хубава детоксикация. Мисля, че тук се зареждам с много позитивна енергия. С гимнастиката, с разговорите с хората, с екскурзиите.. Затова решихме с моята приятелка, че това е един подарък за нас – да си правим  всяка година този подарък и да се радваме на този Божи подарък.

Много се радвам, че България има такава клиника, защото в други страни няма такива клиники.

Много благодаря на д-р Емилова, че е създала това и продължава, защото така помага на много хора!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Людмила Емилова отново отваря врати на 15 януари

Клиниката на д-р Людмила Емилова отваря врати на 15 януари при спазване на всички мерки във връзка с коронавируса. От миналата година задължително при постъпване на пациент още във фоайето на хотела се измерва температурата и се прави антигенен тест. „Закупили сме от най-добрите тестове, изследваме и за наличие на антитела“, каза за..

публикувано на 11.01.21 в 11:00

Яжте кисело зеле за естествен имунитет

Клиниката на д-р Емилова в момента работи онлайн, а пациенти, които вече са се убедили за ползите от здравословния начин на живот от цял свят търсят съвети в тази специфична ситуация. Още полезна информация можете да намерите на сайта на клиниката. Защо една стара българска храна вече я наричаме супер храна? Става въпрос за домашно..

публикувано на 14.12.20 в 07:02

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25