Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър:

Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се влошава и исках да разбера „какво се случва“. Придружих и една много добра приятелка. В клиниката откриха, че имам уголемяване на черния дроб и камъни в жлъчката, което е доста неприятно.

С първата програма камъните се намалиха почти 2 мм.

А колко бяха?

Те са много, то е цял „грозд“. Най-големият беше около 11 мм и след това се намали. Черният би дроб се изчисти. Аз продължих програмата и след престоя ми в клиниката и се чувствам много добре, макар че съм на 48 години. Имам много енергия …

СнимкаКогато дойдох първия път, когато се събуждах, се усещах като чувал с камъни, била съм бита цяла вечер и нямах енергия за нищо.  Сега е съвсем различно. Събуждам се сутрин рано и отивам да тичам, радвам се на живота и съм много енергична благодарение на методите, които ми препоръчаха в клиниката.

Трудно ли се спазват препоръките, които дава екипът на д-р Емилова?

Въобще не е трудно! Мисля обаче, че е до нагласата на самия човек. Трябва да го вярваш, трябва да осъзнаеш, че това е Божи дар и ти трябва да го въведеш в своя живот , ако искаш да имаш по-добро здраве и да се радваш на енергията и лекотата, с която преминават дните ти! Мисля, че всичко е до нагласа! Трябва да имаш решението, че това ще бъде твоят живот и така да бъде. Аз спазвам препоръката на д-р Емилова и сутрин до 10 часа приемам чай, плод. Позволявам си и кафе. Премахнала съм изцяло млякото и съм го заместила с кокосово мляко, защото пия много лате – в Кипър се пие много кафе! Вечерям преди 19 часа с нещо по-леко – с много салати и много плодове. Аз не ям много месо и спазвам препоръката й  веднъж седмично за животинска храна. Така се чувствам много, много добре!

СнимкаА защо се налага да идвате в България в клиниката на д-р Емилова? В Кипър няма ли подобни клиники?

В Кипър няма и аз мисля, че тази клиника е дар Божи. Това, което предлага д-р Емилова , е много хубаво – ние изчистваме не само токсините от тялото, но и токсините от стреса и забързания ни живот и така се получава много хубава детоксикация. Мисля, че тук се зареждам с много позитивна енергия. С гимнастиката, с разговорите с хората, с екскурзиите.. Затова решихме с моята приятелка, че това е един подарък за нас – да си правим  всяка година този подарък и да се радваме на този Божи подарък.

Много се радвам, че България има такава клиника, защото в други страни няма такива клиники.

Много благодаря на д-р Емилова, че е създала това и продължава, защото така помага на много хора!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Защо земната ябълка трябва да бъде на трапезата ни

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Гулията е позната  като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Земната ябълка дълго време беше сред забравените и..

публикувано на 23.02.20 в 19:15

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05

Болките в стомаха си отиват завинаги с подходящо плодолечение

"Ние много често лекуваме пациенти, които имат хронични гастрити, язви на дванадесетопръстника или на стомаха, гастроезофагеален рефлукс, което може да доведе до образуване на язви на хранопровода", разказва д-р Людмила Емилова. Според нея програмата на плод и чай е подходяща и за такива хора. Те не трябва да пият фрешове от кисели, дразнещи цитрусови..

публикувано на 27.01.20 в 06:00

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова. От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и..

публикувано на 20.01.20 в 06:00

Изборът да заживееш без лекарства

Мерием Йосгерен е на 64 години. Жвее в Холандия и има три деца. "Грижа се за тях сама от 27 години и реших, че сега е време да обърна внимание на себе си", разказва Мерием. В клиниката нва д-р Емилова успява след едномесечен престой да изхвърли всички хапчета от нощното шкафче и да заживее нов живот. За своя път тя разказва пред Габриела Гаврилова...

публикувано на 13.01.20 в 06:00