Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време, Миглена успява да съхрани здрав дух в здраво тяло и да вярва в доброто. Първата й среща с д-р Емилова е през 2004-та година. Така тя избира пътят на здравето, щастието и пълноценния живот.

- Аз съм пациент на д-р Емилова от 2004 година. Тази година промени моя живот, за което много й благодаря. Смятам, че оттогава живея един здравословен начин на живот, наситен с повече щастливи дни. Това е моето трето посещение при д-р Емилова. Дойдох при нея, защото търсех място, където да си почина и да направя това, което се казва в израза: „здрав дух в здраво тяло“. Мисля, че в клиниката е най-доброто място, където може да се съчетаят и двете.

Имахте ли здравословен проблем?

- Не съм имала. Дойдох, за да видя дали това, което се говори за клиниката е истина. Всичко, което казваше д-р Емилова, беше напълно логично! Оттогава станах неин почитател. Тя за мен е пример за добър и здравословен начин на живот!

Какво се случи с Вас след като направихте за първи път програма на плодове, чай и мед?

- Почувствах се съвършено различна и осъзнах, че може да се живее щастливо наистина и с малко неща. Разбрах, че човек няма нужда от всичко, което ни заобикаля, а може да живеем доста по-просто. Здравословният начин на живот не изисква много средства и ни прави по-щастливи!

Какво променихте в начина си на живот?

- Промених мисленето и храненето. Това промени и килограмите ми, което дава по-добър начин на живот. Спортувам повече, но така живея по-добре и мисля по-добре!  Полезна съм повече и на себе си, и на близките си.

Вашият пример как се отрази на семейството Ви?

- Много положително!  Моят син и моята майка също посетиха клиниката на д-р Емилова и след това ми повярваха и започнаха да живеят по същия начин и да се хранят здравословно. Синът ми е вегетарианец вече 6 години. Той споделя, че така се чувства много щастлив.

Вие живеете в Испания. Как спазвате там съветите на д-р Емилова?

- Когато стане много топло, аз веднага започвам гладуване, което ми помага да се справя с ежедневните си задължения, да се чувствам добре и пълна с енергия. Правя здравословната диета в продължение на 20 дни на плодове и чай с мед, след което до края на лятото оставам само на домати. Два – три месеца съм на домати, добавям и маслинка и салати. По този начин успявам да се „преборя“ с високите температури и ежедневната работа, която е свързана с много пътуване.

Благодаря на д-р Емилова за всичко, което е направила за нас, българите! Искам да кажа на всички българи, че е голямо щастие да имаме д-р Емилова. Тя е подарък за нашето поколение!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25

Професор Ана Савова: Плодова диета и гладуване за здраво сърце

Повече от двадесет годишно приятелство свързва професор Ана Савова, известен български кардиолог, с д-р Людмила Емилова. Професор Ана Савова вижда в д-р Емилова една борбена, колоритна личност, лекар, който се бори и проповядва това, в което вярва. Като кардиолог вие как оценявате методите? - Аз съм..

публикувано на 03.08.20 в 09:30

Всяка година идваме за здраве, за почивка, за релаксация

Цялото семейство подкрепя своето дете в борбата за съхраняване на здравето и така се срещат с екипа на д-р Людмила Емилова. Здравейте, какво се случи при вас? Казвам се Мария и съм от Пловдив. Преди 18 години детето ми имаше увеличена трета сливица, предлагаха ни оперативно да се премахне, но ние потърсихме алтернативни..

публикувано на 20.07.20 в 09:30