Георги Ганчев: "Със сигурност ще имаме мъжки баскетболен отбор"

Автор:


Председателят на баскетболен клуб "Черно море Тича" вдъхна малко спокойствие, като призна, че със сигурност през следващия сезон ще има мъжки баскетболен клуб от Варна в Националната ни лига. Това стана малко преди награждаването на отбора на шампионите по баскетбол до 16 г днес от кмета на Варна Иван Портних.Д-р Ганчев увери, че имал няколко разговора с кмета и се мисли за спасението на мъжкия тим.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Наталия Кременска: "Обичам дългите бягания"

Наталия Кременска е варненска състезателка по лека атлетика на спортен клуб  "Черно море Атлетик". Само в рамките на няколко дни тя спечели шампионски титли на България и направи отлично представяне на две сериозни състезания. Треньор на Наталия е Георги Тихов.

публикувано на 26.06.19 в 16:30

Стоян Поппетров: „Мирослав Шмидт е изключителен талант“

Един малък състезател по тенис на маса се завърна от Държавно първенство с три златни медала. В случая не можем да говорим за случайност, а директно заявяваме, че става дума за голям талант. Това потвърждават и треньорите от клуб „Комфорт“-Жанета Желева, която работи с този 7-годишен господин и Стоян Поппетров. Всъщност става дума за Мирослав..

публикувано на 24.06.19 в 16:15

Ники Янчев: „Олимпийски огън в Технически университет-Варна. Ще играем олимпийско хоро“

По случай Международния олимпийски ден – 23 юни, група последователи на олимпийското движение от Технически университет-Варна, организирани от ст. преподавател Николай Янчев от катедра „Физическо възпитание и спорт“ и Студентския съвет, ще проведат символично факелно шествие. Олимпийският огън ще бъде пренесен по алеите на университския..

публикувано на 21.06.19 в 16:15

Мариела Николова: "Отивам в Япония за олимпийска квота"

Най-отговорното състезание на варненката Мариела Николова този сезон е предстоящата олимпийска квалификация в Япония по ветроходство. Тя много се надява да успее да се пребори за участия на Олимпийските игри догодина. Има още една реална възможност за квота през 20120 г, но там те ще бъдат доста по-малко и затова целта на Мариела е да се представи..

публикувано на 17.06.19 в 16:25

Борис Христов: "Този турнир събира най-добрите деца шахматисти на България"

Много силен международен турнир по шахмат започва във Варна. това е турнир с традиция и се организира от шахматен клуб "Веселин Топалов"-Варна с председател Борис Христов. Големият международен форум "Надеждите на света" започва в началото на месец юли и ще се проведе в ресторант "Морско казино". Борис Христов ни разказва още за проявата.

публикувано на 12.06.19 в 16:25

Два дни до европейската купа във Варна

Европейската купа по ветроходство в клас „Лазер” стартира във Варна в петък. Официалното откриване е в 11.00 ч на "Алея първа", до  "Офицерски плаж", а стартът на първата гонка ще е в  13.00 ч.Предвиждат се общо 8 гонки-по три през първите два дни и две гонки през последния ден.  Участниците са 45, представители на 5 страни- България, Украйна,..

публикувано на 11.06.19 в 16:25

Диан Драганов: „Предстои ни една чудесна проява“

Силно и интересно състезание по приложно колоездене предстои във Варна. Най-добрите деца от страната в тази дисциплина пристигат за да си оспорват призовите места, като първият получава правото да представя България на голям световен форум. Състезанието има теоретична и практическа част, като разбира се практиката е доста по-интересна. Там малчуганите..

публикувано на 06.06.19 в 16:15