Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пулев вече може да боксира в Калифорния

Спортната комисия на Калифорния премахна забраната на Кубрат Пулев да се боксира професионално на територията на щата. Самият Кубрат отговори на няколко въпроса на членовете на комисията. След думите на Пулев, който бе подтикнат да говори сам на английски без преводач, влезе Дженифър Равало заедно с адвокатката си Глория Oлред. Те двете изчетоха предварително подготвени дълги изявления и се опитаха да убедят комисията да накаже допълнително не само Пулев, но и промоутърът му Боб Аръм. С пълно единодушние 6-0 гласа обаче членовете на Спортната комисия отсъдиха премахване на забраната на Кобрата да се боксира в Калифорния. Условието бе, че при следващо такова провинение лицензът на българина ще бъде отнет доживот.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Здравка Йорданова: Има интерес за членство в нашата федерация

Завършиха първите Мастърс игри по лека атлетика на закрито. Състезанието се проведе в Добрич. Специален гост беше олимпийската шампионка по гребане Здравка Йорданова, която е президент на Мастърс федерацията. Това е организация, която администрира състезанията за ветерани в страната. Тя е създадена през 1991 г, а Здравка Йорданова дава още..

публикувано на 19.03.24 в 11:50

Убедителна победа за девойките на "Варна-ДКС"

Девойките старша възраст на Варна ДКС спечелиха убедително първия квалификационен турнир от ДП по волейбол до 20 г.В група „И“ на надпреварата варненки нямаха конкуренция и в зала “Младост“ на морската столица записаха три безапелационни победи с по 3:0 гейма, като заеха категорично първото място.Те сломиха съпротивата на отборите на Берое (Стара..

публикувано на 19.03.24 в 09:58

"Варна клайминг" се завърна с медали

Отново отборът на „Варна клайминг“ се завръща с медали от състезание в София организирано от НСА. Ралица Белчева спечели златен медал. Само тя качи всички боулдъри, а изключителната й класа бе затвърдена, като се включи извън класирането в групата на големите. Там според резултатите щеше да се класира на трето място. Михаил Рафаилов спечели сребърен..

публикувано на 19.03.24 в 09:57

Ясни са съперниците за плейофите

Редовният сезон в Национална волейболна DEMAX+ лига приключи. Последният 14-ти кръг предложи сблъсък на столичните ЦСКА и Славия 2017, които направиха вълнуваща среща, решена в пет гейма. "Белите" бяха домакин и пред своите фенове в зала "Панайот Пондалов" успяха да поведат с 2:0. Волейболистките на "армейския" клуб не се предадоха, като с много..

публикувано на 19.03.24 в 09:55

Калейн, Николова и ансамбълът ще ни представят на Световната купа

Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъл-жени ще представят България на Световната купа в София 2024! България ще бъде представена от Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъл - жени на Световната купа по художествена гимнастика в София. Това стана ясно от поименните заявки за Купата в столицата. Надпреварата в "Арена София" ще се проведе от..

публикувано на 19.03.24 в 09:53

Кирил Десподов отново е №1

Футболист на България за 2023 г отново е Кирил Десподов, за трета поредна година. Най-красив гол - Асими Фадига /Левски/, който за попадението си срещу Айнтрахт (Франкфурт). Футболист №1 по минифутбол - Любомир Генчев. Треньор на България за 2023 по мини футбол - Николай Михов. Специалната награда на Българската асоциация на спортните журналисти "Лъвско..

публикувано на 18.03.24 в 19:39

Днес става ясен футболист №1 на България

Днес обявяват победителя в 63-тата анкета “Футболист на годината” у нас.Церемонията започва в 18:00 часа. През последните две години наградата печели Кирил Десподов, който отново е основният фаворит за приза.Освен този приз се радвата награди и в доста други категории.

публикувано на 18.03.24 в 13:15