Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Как да...?" - Лекции за родители

| обновено на 10.09.19 в 14:54

9-12 септември, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа

По случай новата учебна година Образователен център КРЕО подарява 4 дни БЕЗПЛАТНИ лекции*. Родителите ежедневно си задават въпроса "КАК ДА..." и често изпитват колебание и несигурност дали постъпват правилно и дали правят най-доброто за децата си. За да отговорим на част от тези въпроси и да Ви помогнем да започнете новата учебна година с увереност и усмивка, КРЕО Ви подарява четири поредни вечери, в които ще Ви срещнем с интересни лектори.

ПОНЕДЕЛНИК, 09 септември, 18.30-20.00
🎯 ТЕМА: КАК ДА развием емоционалната интелигентност - своята и на децата си - за да бъдем здрави, балансирани, щастливи и успешни, как музикотерапията отключва емоциите ни и ни помага да се освободим от напрежението на деня.

💎 Рали Христова - лайф коуч и регионален директор Клуб Варна на Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност
💎 Дарина Титкова-Спириева - музикотерапевт

ВТОРНИК, 10 септември, 18.30-20.00
🎯 ТЕМА: КАК ДА подобрим комуникацията с децата си, как да говорим така, че те да искат да ни слушат и да ни чуват, как да общуваме качествено с учители, родители и деца в училищната среда.

💎 Кремена Ненкова - психолог, обучител по програмата Трениране на Успешни Родители по метода на д-р Томас Гордън

Кремена Ненкова

💎 Диляна Колева - психолог, създател на уъркшоп Къщата - 10 умения за ефективно общуване по Карл Роджърс, обучител по проекти в училищна среда

СРЯДА, 11 септември, 18.30 - 20.00
🎯 ТЕМА: КАК ДА използваме техниките на арт терапията, за да отключим неограничените източници на творчески и интелектуален ресурс, които носим в себе си, как чрез арт терапия да мотивираме и вдъхновим децата да учат и да оптимизират потенциала си. Чуйте още от разговора на Ваня Славова с Магдалена Пюскюлева:


💎 Магдалена Пюскюлева - психолог, арттерапевт, педагог по изобразително изкуство

Магдалена Пюскюлева


ЧЕТВЪРТЪК, 12 септември, 18.30-20.00
🎯 ТЕМА: КАК ДА научим децата си на толерантност, приемане и съпричастност.

💎 ЛЕКТОР: Силвена Христова - майка на прекрасната Микаела и основател на фондация "Живот със Синдром на Даун"

❗* Поради ограничените места присъствието е САМО с предварително записване. Изпратете ни ЛС във Фейсбук страницата ни с двете си имена и лекцията, на която искате да присъствате. Образователен център КРЕО ви очаква!