Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Да се пренесеш в света на танца

| обновено на 15.09.20 в 08:26

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които докосват сърцето ти по особен начин. Заповядайте да се запознаете с Деница Скулева и Пламен Иванов, инструктори в школа “Let’s Dance” и нейни основатели.

Програмата за новия танцов сезон ще намерите тук - Танцово студио Let’s DanceГалерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложба "Гордостта на варненските арменци"

14 май, петък, Арт салон на Радио Варна,18.00 часа Народно читалище "Св. Саркис - 2007" представя Гордостта на варненските арменци - изложба на творци от арменски произход -професионалисти и любители. В изложбата участват: Анахит Николян Арусина Папазян Вержине Семирджян Гаспарян Гаяне Хермина Шакарян Арменаг Мардиросян Аршак Нерсисян Айрапетян Грагат..

публикувано на 12.05.21 в 17:27

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Уважаеми приятели и гости, Щастливи сме да споделим с Вас, че Арт салонът на Радио Варна е отворен за посетители . Може да се свържете с нас на познатите ви телефони или e-mail: events.varna@bnr.bg . Работата на Арт салоните е организирана при абсолютно спазване на противоепидемичните мерки. Осигурена е максимална хигиена чрез строги..

обновено на 10.05.21 в 12:07

Валентина Радинска представя книгите си във Варна

18 май, вторник, Арт салон на Радио Варна, 18:00 часа Поетесата Валентина Радинска ще представи последната си стихосбирка "Премълчаване на зимата" и новата си автобиографична книга "Користни записки" . Думи за книгите от Елица Виденова.

публикувано на 10.05.21 в 10:10

Как да отгледаме орхидея - практична и полезна лекция

15 май, събота, Арт салон на Радио Варна, 18 часа ➡️  Първо орхидеено общество организира практична и полезна среща в Арт салона на Радио Варна. Ще научите как се закрепват, връзват, окачат орхидеи от различни видове, как се подготвят за изложба или снимане. Лекция с демонстрации на Крум Сотиров - единственият българин, участвал със..

публикувано на 05.05.21 в 11:10

Макети на сгради показват младите таланти на ОДК Варна

Заповядайте на изложба през стъкло - до сградата на Радио Варна свои творби показват децата от творческите школи към ЦПЛР - Общински детски комплекс - Варна. Макети на възрожденски къщи, сгради изработени с техника оригами и други  интересни модели показват малките творци в пространството на Радио Варна.

обновено на 19.02.21 в 17:11

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11