Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Да се пренесеш в света на танца

Школата “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които докосват сърцето ти по особен начин. За това ще ни разкажат Деница Скулева и Пламен Иванов, инструктори в школата “Let’s Dance” и нейни основатели.

Част от срещите във вторник и четвъртък се провеждат в Арт салона на Радио Варна, пълен график вижте в сайта на Let's Dance

През новия танцов сезон Let’s Dance подновява репетициите на групите по:
Bachata - за начинаещи, повече информация тук
Bachata - нивото на групата е напредващи към средно ниво, повече информация тук
Cha Cha Cha - нивото на групата е отворено, като изискването към учениците е да имат основни понятия и умения в танцуването в линия, повече информация тук


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Отменят се събитията в Арт салона и Концертното студио на Радио Варна

Във връзка със заповед на кмета Иван Портних - №0983/8.03.2020 год да се преустановят посещения на културни мероприятия и забраната за провеждане на масови събития с участие на деца, екипът на Радио Варна ви уведомява, че преустановява провеждането на срещи в пространствата Арт салон и Концертно студио. Мерките са изцяло съобразени със заповедта на..

публикувано на 09.03.20 в 12:09

Представяне на книгата „Обща теория на Образованието” – Системи и модули

На 4 април, събота, Арт салон на Радио Варна, 11.00 часа Премиерно представяне на книгата от автора и музикална част. Автор на книгата е Йордан Р. Йорданов – обществен деятел и практик в сферата на общественото управление, културата и образованието. Книгата е обобщаващ труд въз основа на съвременните директиви в Образователното дело,..

публикувано на 09.03.20 в 11:50

Среща на Varna Toastmasters в Арт салона на Радио Варна

2, 16 и 30 март, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Клубните срещи на Varna Toastmasters за месец  март са на 2-ри, 16-и и 30-и в малката зала на Радио Варна. 🔔 Местата в залата са ограничени. Потвърдете своето присъствие като попълните тази форма: https://forms.gle/JtoU7ooTirg9C9ku6 Срещите на Varna Toastmasters са отворени и за..

публикувано на 30.01.20 в 12:16

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11

Фотоизложба ,,България - Живи пейзажи"

Иван Атанасов представя своята първа самостоятелна фотоизложба. По време на откриването на 23.12.2019г. в Арт салона на Радио Варна с откриването на изложбата представи официално за първи път своята книга ,,България - Живи Пейзажи | Bulgaria - Living Landscapes". Защо ,,живи " и може ли наистина да ,,оживеят" се надявам заедно да разберем. Повече от 4..

публикувано на 19.12.19 в 10:46