Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" отново иска Попов

Автор:

От ПФК „Левски” отново си мечтаят да върнат в отбора Ивелин Попов. Всъщност той тръгна от този клуб за големия футбол. След 15 години Попето отново може да облече екипа на „сините”.

Правата на футболиста се държат от руския Ростов. Финансово ситуацията в отбора е много зле.Очаква се наставникът на тима Валерий Карпин и основните футболисти да напуснат отбора по тази причина.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Силен турнир по конен спорт във Варна

На 6 май във Варна ще има голямо състезание по конен спорт. На базата във Виница ще се проведе първият квалификационен кръг от държавното първенство. Очакват се най-добрите ездачи и коне от Североизточна България да участват в тази надпревара. Ще се проведат няколко такива квалификационни турнира, като всеки носи точки и накрая ще бъде излъчен държавният..

публикувано на 26.04.24 в 16:52
Снимката е илюстративна

Спортните обекти във Варна - с празничен график

Спортните игрища на територията на Общинския спортно-развлекателен комплекс  „Младост“, спортния комплекс „Морска градина“ и плувния басейн „Делфини“ ще бъдат отворени от 8 до 20 часа за майските празници и почивните дни този месец, съобщиха от Общинското предприятие "Спорт".  Детските площадки и кътове, стопанисвани от ОП „Спорт“, на територията на..

публикувано на 26.04.24 в 11:00

"Черно море" запазва шансове за финалите

Волейболистите на „Черно море“ до 16 години все още са в играта и битката за продължаване напред в първенството. Варненци останаха на трето място след квалификационния турнир в Ябланица и ще участват на допълнителна квалификация. Тя ще се проведе от 18-19 май. Състезателите на треньорката Диана Дянова записаха две загуби и победа в надпреварата,..

публикувано на 26.04.24 в 08:00

Победа за Шиникова, загуби за Глушкова и Каратанчева

Националката на България за "Били Джийн Кинг Къп" Изабелла Шиникова се класира за втория кръг на сингъл на турнира в Хамамет (Тунис) с награден фонд 25 хиляди долара. Поставената под №2 в схемата българка победи Мария Гонсалес (Колумбия) със 7:5, 4:6, 6:3 в мач продължил 2 часа и 51 минути. Шиникова спечели и първия сет с 6:3 от двубоя си от..

публикувано на 26.04.24 в 07:59

Киуан е на финал

Рами Киуан осигури поредния финал за България на Европейското първенство в Белград. Фурорът на националите ни в сръбската столица продължава, след като носителят на квота за Игрите в Париж ще боксира за златото при 75-килограмовите. Това е първи финал в кариерата на Рами при мъжете. Българинът се справи с 4:1 съдийски гласа със здрави Ремо..

публикувано на 26.04.24 в 07:56

Юношите ни с втора победа

Юношеският национален отбор на България до 16 г. постигна втора поредна победа в Турнира за развитие на УЕФА, който се провежда в Молдова. След успеха си срещу домакините на старта на надпреварата селекцията на Тодор Симов надигра и Армения с 3:0. Точни за “лъвчетата” бяха Димитър Челебиев с удар от дистанция, Мартин Пейчев от дузпа и Александър..

публикувано на 26.04.24 в 07:49

Отпуснаха 200 хиляди лева на БК "Черно море - Тича"

Общинският съвет във Варна отпусна 200 хиляди лева на Баскетболния клуб "Черно море-Тича". Решението беше взето по време на редовното заседание с подкрепата на 28 общински съветници. Средствата ще бъдат вложени в подпомагане на всички възрастови гарнитури на отбора, включително и на клуба по баскетбол на колички "Черно море - Тича".  Над 200 са..

публикувано на 25.04.24 в 18:13