Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

7 килограма по-малко за седем дни

| обновено на 02.12.19 в 08:38

Желанието да обърне внимание на собственото си здраве води една българка от Англия в клиниката на д-р Емилова. Евтимия Димова е на 40 години и живее в Англия от 17. Майка е на две деца, но преди тяхното раждане е имала здравословни проблеми и трудно забременяване.

- Аз имам поликистозен яйчников синдром, преминах много хормонални терапии, от които натрупах доста килограми и сега реших да си обърна внимание и да сваля килограмите.

- Колко килограма свалихте за близо две седмици престой?

Близо 7 килограма, от които 4 килограма мазнини, минус 10 сантиметра от талията е резултатът от 7 дневното гладуване.

- Значи сега ще сменяте гардероба?

Това ще го направя с радост. Като дойдох тук  ми направиха пълни изследвания и се оказа, че имам много високи нива на захар, което е крайно обезпокояващо. това означава, че аз съм пред диабет, а имам и втора степен на затлъстяване на черния дроб. Преди да си тръгна ще си направя още изследвания, за да видя пълните резултати.

- Как се чувствате сега?

Сега се чувствам перфектно. Акнето, което имах от хормоните и токсините в тялото, се изчисти по лицето и раменете.

Първите дни ми беше трудно и ако не бях тук в клиниката без да имам достъп до хладилник просто нямаше да издържа в къщи. това, че бях тук и съм заета през цялото време ми помогна да успея. Танците, плуването, сауната и другите релакс занимания тук помагат да минава деня и да не мислиш за глада.

- Ще промените ли нещо в начина си на живот като се върнете в Англия?

Радвам се, че и съпругът ми е тук и ме подкрепя. И двамата решихме, че веднъж годишно ще си правим почивка с децата тук. Разбрахме, че и на Боровец е много хубаво и ще е много интересно за децата. Всичко, което тук ни дават като информация на кулинарното училище е много важно. Има хиляди рецепти в интернет, но тук ни обучават как да готвим здравословно и как се случва. Когато ти го покажат на готово и много по-лесно да повториш това, което виждаш в собствения си живот.

Това ми дава кураж, че мога да се справя и сама като се прибера в Англия.ВИЖТЕ ОЩЕ

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05

Болките в стомаха си отиват завинаги с подходящо плодолечение

"Ние много често лекуваме пациенти, които имат хронични гастрити, язви на дванадесетопръстника или на стомаха, гастроезофагеален рефлукс, което може да доведе до образуване на язви на хранопровода", разказва д-р Людмила Емилова. Според нея програмата на плод и чай е подходяща и за такива хора. Те не трябва да пият фрешове от кисели, дразнещи цитрусови..

публикувано на 27.01.20 в 06:00

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова. От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и..

публикувано на 20.01.20 в 06:00

Изборът да заживееш без лекарства

Мерием Йосгерен е на 64 години. Жвее в Холандия и има три деца. "Грижа се за тях сама от 27 години и реших, че сега е време да обърна внимание на себе си", разказва Мерием. В клиниката нва д-р Емилова успява след едномесечен престой да изхвърли всички хапчета от нощното шкафче и да заживее нов живот. За своя път тя разказва пред Габриела Гаврилова...

публикувано на 13.01.20 в 06:00

Нови програми в клиниката на д-р Емилова

Клиниката на д-р Людмила Емилова възобновява работа от днес. Н овият старт е в деня на празника Богоявление, мястото и екипът са същите. Честита на всички 2020-та година. Да се надяваме, че ще бъде по-ползотворна, че за всички ще има повече работа и по-голямо желание за всички да работят, зада имат едно по-достойно съществуване...

публикувано на 06.01.20 в 06:00