Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържан е шофьорът на автомобила, който блъсна майка и дете във Варна

Снимка: БГНЕС

Неправоспособен е шофьорът, който тази сутрин блъсна 40-годишна жена и 6-годишното й дете на пешеходна пътека във варненския квартал „Възраждане“. Пътнотранспортното произшествие е станало на кръстовището на бул.“Цар Освободител“ и улица „Анна Феликсова“. Майката и детето са в добро здравословно състояние, но са с контузии. Не са настанени в болница.

Шофьорът-беглец е открит и задържан, съобщи комисар Димитър Греков от „Пътна полиция“- Варна. Той не уточни дали автомобилът е собственост на шофоьра, причинил катастрофата.

Задържаният е с ефективна присъда за притежание на наркотици и с криминална регистрация за управление на кола след употреба на алкохол.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Издирват шофьор, блъснал майка с дете във Варна

Шофьор блъсна майка и 6-годишното ѝ дете и избяга от мястото на произшествието. Инцидентът е станал на кръстовището на  бул. "Цар Освободител" с ул. "Ана Феликсова", тази сутрин, около 9,20 ч., съобщават от пресслужбата на полицията.  Водачът е..

публикувано на 26.05.20 в 10:25
ВИЖТЕ ОЩЕ

Обявиха датите за явяване на матурите по желание на дванадесетокласниците

Допълнителните държавни зрелостни изпити по желание на ученика ще са от 22 до 29 май. Графикът по предмети от общообразователна и профилирана подготовка е  публикуван  на сайта на Министерството на образованието и науката. На 22 май от 8:30 часа ще са..

публикувано на 26.04.24 в 15:37

Предстои смяна на спътника, излъчващ програмите на БНР

Предстои смяна на сателит Intelsat 38 със сателит Hotbird 13F. Двата спътника едновременно ще излъчват програмите на Българското национално радио до 31 декември т.г.  Параметрите са следните: Hotbird 13Fat 13.0°E, честота - 12 635 MHz   Приемна..

публикувано на 26.04.24 в 14:54

МЗ осигурява безплатни ваксини срещу коклюш за бременните

Първата ваксинация срещу коклюш ще може да се поставя на бебета с две седмици по-рано или когато детето навърши месец и половина, предаде БНР.   Мерките за ограничаване на разпространението на заболяването и за предпазване на най-уязвимите групи бяха..

публикувано на 26.04.24 в 14:33

Всеки пети българин е живял под прага на бедност през 2023-та

637.92 лв. е линията на бедност за страната през 2023 г. При този размер на линията под прага на бедност са били 1 млн. и 325 хил. българи или над една пета от населението на страната , съобщиха от Националния статистически институт...

публикувано на 26.04.24 в 14:12

Зов за помощ за Димитър Стоев от село Оброчище

Свещеник Филип Ки­ри­лов от Об­ро­чи­ще апелира за помощ към един млад мъж - Ди­ми­тър Стоев, който е на ре­ха­би­ли­та­ция в Со­фия. След десетгодишно лечение са пос­тиг­на­ти доб­ри ре­зул­та­ти и за да се из­пра­ви сам на кра­ка, прес­тоят тряб­ва да..

публикувано на 26.04.24 в 13:50

Набират се средства за първата църква на село Рогачево

Църковното настоятелство при новостроящия се храм в балчишкото село Рогачево, "Св вмчк. Димитър", открива отново своята кампания за набиране на средства по повод довършване на църквата. Припомняме, че през април 2018 година бяха положени основите на..

публикувано на 26.04.24 в 13:46
Снимката е илюстративна.

До две години ни доставят 7 двуетажни влака

Министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и ръководството на полската компания “Stadler Polska Sp. z o.o.” подписаха днес договора за доставка на 7 двуетажни влака, които ще бъдат закупени със средства по Плана за възстановяване и..

публикувано на 26.04.24 в 13:35