Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Канят Балъков за наставник

Автор:

Красимир Балъков ще преговари с новака в елита ЦСКА 1948. Предварителни разговори вече е имало. Очаква се той да стане  главен мениджър на „армейците“, а в щаба му да бъде досегашният треньор Йордан Юруков.

За последно Балъков бе национален селекционер, но напусна след скандалната загуба с 0:6 от Англия. Водеше Етър, още на Черноморец (Бургас) и Литекс, а в чужбина – Грасхопър, Санкт Гален, Хайдук (Сплит) и Кайзерслаутерн.

Росен Кирилов също е опция за наставник.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Георги Бояджиев: Основната ни цел е Европейското първенство в София

Георги Бояджиев е дългогодишен треньор по бокс в клуб „Черно море“. Той е треньор и в спортното училище във Варна. Поводът за срещата с него е не само шампионската титла извоювана от неговия състезател Андреас Димитров при мъжете, но изключително натоварената програма през годината, както и сериозните очаквания за медали на неговите..

публикувано на 16.04.24 в 11:50

Много трофеи за състезателите ни по аеробика

Общо 8 медала, от които 4 златни, 3 сребърни и 1 бронзов завоюваха българските състезатели на приключилият вчера 25 Международен турнир по спортна аеробика " SLOVAK AEROBIC OPEN". Ето и класирането: -Възрастова група 9-11г.: Категория индивидуално момичета: 1 място - Джемре Стефанова 2 място - Николета Сарафимова Категория тройки: 1 място..

публикувано на 16.04.24 в 10:53

Тея Николова избрана от престижен университет

Един от най-ярките таланти на осемкратния шампион на България по плуване ПСК „Черно море” – Тея Николова, е приета да учи в Northwestern University в Чикаго. Личен треньор на талантливата варненка е Никола Петров. Тея узнала щастливата вест преди броени дни, когато официално й съобщили, че е част от Северозападния университет в Илинойс. На..

публикувано на 16.04.24 в 10:51

Студентите участваха в крос във Варна

62 състезатели от пет висши училища в града взеха участие в Лекоатлетически крос от Варненската студентска Универсиада, който се проведе в Морската градина. Както всяка година дисциплината за мъжете беше 2000 метра, а за жени 1000 метра или една обиколка от летния театър до Пантеона и обратно. Състезанието при жените стартира в 11.00..

публикувано на 16.04.24 в 10:48

Ветеранско дерби във Варна

Градско дерби между ФК Спартак Варна и Черно море предстои тази седмица. Двубоят от републиканското първенство за ветерани ще се проведе в четвъртък, 18-и април от 18 ч. на ст Спартак. Победителят се определя в един двубой и ще се класира за полуфиналите на надпреварата. За соколите на терена ще покажат умения познати имена като Георги Арнаудов,..

публикувано на 16.04.24 в 10:47

Преди началото на мача "Черно море" -"Левски"

Тук можете да видите видео преди началото на мача във Варна между Черно море и Левски.

публикувано на 15.04.24 в 11:54

Отзвук от победата на "Черно море" срещу "Левски"

Футболистите на Черно море зарадваха цяла Варна с победата си срещу Левски с 3-1. Този мач и този успех бяха много важни, за да могат варненци в плейофите да имат три домакински срещи. Сега ви предлагаме отзвук от мача. Първо наставникът на „моряците“ Илиан Илиев, а след това и част от футболистите.

публикувано на 15.04.24 в 11:50