Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лейди Гага посветила нова песен на бившия си възлюбен

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лейди Гага представи новия са албум, озаглавен Chromatica. Звездата не крие, че е била вдъхновена за албума от лични преживявания. Феновете се заинтересуваха най-вече от парчето Fun Tonight, което според мнозина 34-годишната Лейди Гага е посветила на бившия си възлюбен 51-годишния Кристиана Карино.

След раздялата между двамата в медиите неведнъж се появявах слухове, че той много я ревнувал и имал отрицателно отношение към славата й. Именно затова пее Гага в своята нова песен: „Ти обичаш папараците, обичаш славата, макар да знаеш, че това ми причинява болка. Аз съм като в затворнически ад. Когато аз викам, ти излизащ. Когато ми е тъжно, ти просто искаш да си поиграеш. С мен дотук. Защо да ставам?”, пее Гага.И макар тя никога да не е казвала, че песента Fun Tonight е вдъхновена от разрива с Карино, феновете са убедени, че в песента се говори имено за нейния бивш възлюбен.

Впрочем, по-рано Гага в интервю за Зейна Лоу разкри смисълът на песента Fun Tonight. Певицата призна, че това парче означава много за нея и е вложила в нея свои лични преживявания: В албума има песен Fun Tonight, която означава много за мен. Всеки път, когато я слушам, аз се задъхвам, защото не мога да ви разкажа колко нощи хората, които наистина ме обичат, се опитваха да ме накарат да се засмея и да се отнасям към живота с оптимизъм, а аз просто нямах възможност да бъда щастлива.

 Лейди Гага и Кристиан Карино се залюбиха през февруари 2017 година. След няколко месеца той й направи предложение и тя се съгласи. Работа вървеше към сватба, но през февруари 2019 година изненадващо стана ясно, че двамата са развалили годежа. Запознати твърдят, че певицата размислила да се омъжва за своя агент, защото той постоянно я контролирал и много я ревнувал.

Сега Лейди Гага от няколко месеца е щастлива с IT-предприемача Майкъл Полански, а наскоро призна пред журналисти, че с нетърпение очаква момента, когато за пръв път ще стане майка.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

От гилдията настояват за намеса на държавата за възстановяването на първия в света Международен балетен конкурс - Варна

Балетният конкурс във Варна да бъде възстановен. Да се предоговорят ангажиментите на държавата, в лицето на Министерството на културата и на Община Варна, с участие на легитимно избрани представители в управлението на Фондация „Международен балетен конкурс - Варна“. В отворено писмо   до институции и медиите лауреати на Международния балетен конкурс -..

обновено на 09.05.24 в 18:51

Изложба за Втората световна война представят в Балчик

Регионалният исторически музей в Добрич и Регионалният клуб „46-и пехотен Добрички полк” гостуват в Балчик с изложбата „Участието на България” във Втората световна война (двете страни на медала). Инициативата за новата гостуваща експозиция е на Историческия музей в Балчик, по чиято покана музейните специалисти от Отдел „Нова история” в РИМ-Добрич..

публикувано на 09.05.24 в 16:12

Варна се прощава с Венцеслав Антонов

От 11 часа днес, 8 май, в Катедралния храм "Св. Успение Богородично" във Варна ще бъде поклонението пред Венцеслав Антонов.  Художникът, посветил десетилетия от своя живот на графичното изкуство,  ни напусна на 2 май.  Венцеслав Антонов беше директор на Галерията за графично изкуство във Варна и на Международното биенале на графиката във Варна...

публикувано на 08.05.24 в 09:26

Радио Варна награди с професионален звукозапис участници в конкурса "Музикални бисери"

Приключи деветото издание на конкурса „Музикални бисери“, организиран от НЧ „Елин Пелин – 1977“ и СУ за ХНИ „К. Преславски“, гр. Варна, с медийнoто партньорство на Радио Варна. В него взеха участие ученици от трети до десети клас в два раздела – Музикални инструменти (пиано, акордеон и класическа китара) и Поп, рок и джаз пеене, които..

публикувано на 08.05.24 в 00:14

Ученик от НУИ "Добри Христов" във Варна с най-висок резултат от конкурс по пиано в Италия

Жельо Тодоров, ученик от Националното училище по изкуствата "Добри Христов" във Варна, стана носител на първата награда от Международен конкурс по пиано в Италия. Единайсетокласникът  завоюва най-високия резултат както в своята категория , така и за целия конкурс - 99 от 100 точки.  Жельо Тодоров е част от класа по пиано на Боян Бъчваров...

публикувано на 07.05.24 в 18:15

"Малък фестивал на куклите 2" предстои във Варна

Едни от най-добрите куклени спектакли от София, Пловдив и Бургас гостуват на варненските деца по време на второто издание на Малък фестивал на куклите. Детският празник ще се проведе от 11 до 13 май в Народно читалище "Отец Паисий" и във Фестивален и конгресен център. Малчуганите и техните родители ще могат да се насладят на пет театрални спектакъла в..

публикувано на 07.05.24 в 13:15

Детският танцов театър "Дея" и посланията му

„Чарли и шоколадовата фабрика“, „Алиса в страната на чудесата“, „Седем“, „Хотел Трансилвания“ са само част от заглавията на Музикален танцов театър „Дея“ в Добрич. На сцената малките танцьори и актьори пресъздават множество персонажи, но винаги говорят чрез силата на музиката, танца и театралното изкуство за любов, надежда и доброта. Своите съкровени..

обновено на 07.05.24 в 11:13