Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Всяка година идваме за здраве, за почивка, за релаксация

Цялото семейство подкрепя своето дете в борбата за съхраняване на здравето и така се срещат с екипа на д-р Людмила Емилова.

Здравейте, какво се случи при вас?

Казвам се Мария и съм от Пловдив. Преди 18 години детето ми имаше увеличена трета сливица, предлагаха ни оперативно да се премахне, но ние потърсихме алтернативни методи. След четене, проучване и консултации с приятели, решихме цялото семейство - аз, детето, съпругът ми и майка ми, да дойдем в клиниката при д-р Емилова. Детето беше тогава на шест години, направи шест дни на плодове, чай и мед, като още на третия ден се забеляза подобрение, спря да хърка, дишаше по-свободно, до края на шестия ден нямаше никакви оплаквания вече. Третата сливица се беше прибрала, направи шест дни на захранване, чувстваше се чудесно. Като бонус от цялата тази програма и подкрепа на детето ми, а аз имах тежка мигрена (дълги години пиех много обезболяващи) направих и аз един режим на плодове, чай и мед около 20 дни и смея да твърдя, че оттогава мигрената ми остана само един спомен.

Останалите членове на семейството?

Останалите членове на семейството нямаха конкретни здравословни проблеми, но също се чувстваха перфектно след този режим. И след приключване на режима, от тогава почти всяка година идваме за здраве, за отпуска, за почивка, за релаксация. Опитваме се да спазваме здравословен начин на живот.

Труден ли е за спазване в обикновения живот този режим?

Всичко е въпрос на нагласа и на воля. Не е трудно, когато човек го реши. Да, има „изкушения” в реалния живот, когато прекалим малко с изкушенията идваме и влизаме наново в ритъм.

След толкова години не си ли казвате стига вече?

Никога не сме си казвали, защото когато човек дойде тук и усети насладата от това как се чувства, колко е жив, колко е жизнен с какво настроение е, как спи по-добре това му стига почти до следващата година да издържи и да бъде благодарен на всичко, което се случва в клиниката.

Какво най-много ви допада в клиниката?

Най-много ми допада това, че програмата е много запълнена, обръща се внимание и на спорта, на релаксацията, всички са много внимателни, много отзивчиви. Чувствам се наистина обгрижена, доволна и отпочинала.

Целия разговор с Мария може да чуете в звуковия файл:

От 5 юли до 30 август клиниката на д-р Емилова е в Боровец. Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288. Във Варна екипът на д-р Емилова се завръща на 16 септември.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Людмила Емилова отново отваря врати на 15 януари

Клиниката на д-р Людмила Емилова отваря врати на 15 януари при спазване на всички мерки във връзка с коронавируса. От миналата година задължително при постъпване на пациент още във фоайето на хотела се измерва температурата и се прави антигенен тест. „Закупили сме от най-добрите тестове, изследваме и за наличие на антитела“, каза за..

публикувано на 11.01.21 в 11:00

Яжте кисело зеле за естествен имунитет

Клиниката на д-р Емилова в момента работи онлайн, а пациенти, които вече са се убедили за ползите от здравословния начин на живот от цял свят търсят съвети в тази специфична ситуация. Още полезна информация можете да намерите на сайта на клиниката. Защо една стара българска храна вече я наричаме супер храна? Става въпрос за домашно..

публикувано на 14.12.20 в 07:02

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25