Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Фестивал КАМЕРАЛИЯ с камерен концерт - “СамоДиви”

| обновено на 19.10.20 в 12:56

🎹 28 октомври, 19:00 часа : “СамоДиви” - камерен концерт на Ина Кънчева, сопран и Василена Серафимова, маримба. В програмата: Й. С. Бах-Ш. Гуно, Дж. Росини, М. Равел, Г. Златев-Черкин, П. Хаджиев, Кр. Кюркчийски.

🎫 Билети: на място в деня на концерта, от 18.30 часа /цена 15 лв., учащи и пенсионери 10 лв./

🎵  Първият концерт и откриването на фестивала КАМЕРАЛИЯ се състоя на 1 октомври с участието на Бюлент Бездюз, тенор (Турция) и Людмил Ангелов, пиано (България).

Концертът се осъществи със съдействието на Посолството на Република Турция.

🎵  Камерен концерт “Руска есен” -  с участието на Румен Цветков, виола и Людмил Ангелов, пиано. В програмата: М. Глинка, С. Прокофиев, А. Глазунов, М. Балакирев, П. Чайковски.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

„Моите харпии“ - спомен за поета Иван Ставрев

23 октомври, петък, Арт салон на Радио Варна, 19.00 часа „Моите харпии“ е заглавие на много от важните мигновения от творческия живот на Иван Ставрев . Сборникът съдържа стари и нови поетични етюди от живота му. Казвам етюди, защото той живееше в своя творчески свят, прекосяваше приятелства и свади, запалил лулата на безбрежието,..

обновено на 19.10.20 в 12:57

Валентин Ковачганев представя “Конникът”

30 октомври, петък, Арт салон на Радио Варна, *предстои уточнение на часа Представянето на новата книга на квантовия психолог Валентин Ковачганев – “Конникът”! Това е третата книга по методиката за личностно изграждане “Регресия на зачатието”. "Запознайте се с историята на вашия род, осъзнайте полярното мислене, проявяващо се в съзнанията..

публикувано на 19.10.20 в 12:53

Да се пренесеш в света на танца

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

обновено на 15.09.20 в 08:26

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11