Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро

Памела Пенева е на 26 год от Стара Загора, но от много време живее в столицата. В Клиниката на д-р Емилова край Варна младото момиче идва, за да отслабне.

В „Споделено за здравето” ви срещаме с нея, защото е пример как тръгвайки от обичайното за началото за всяко лято желание да сме по-елегантни,  Памела стига до пълен поврат в живота –  сменя работата си, преселва се..Чуйте защо:

Д-р Емилова за мен беше последна спирка за здравето.

Бих казала за себе си, че за съжаление съм  доста непостоянен човек. Човек, който започва всякакви режими и ги спира на третия ден. Платила съм купища пари, много повече от тези, които дадох при д-р Емилова, за фитнеси, за фитнес-инструктори и режими, диети, които ми навредиха повече, отколкото ми помогнаха.

 Моя приятелка дойде тук в клиниката за  15 дни и отслабна 7 кг. Тя ми разказа за д-р Емилова и нейния екип от професионалисти.

Нямах средствата, за да си позволя клиниката, но  помолих баща си като му обясних, че това за мен е последен шанс.

Сега ми е 19-и ден. Мислех, че ще ми е много трудно само на плодове, защото съм човек, който се храни само с вредна храна.

От 6 години не съм опитвала плодове и зеленчуци. Ям само  дюнери, бургери, шоколади, пия кола и всичко, което е с много калории и нула полезни вещества .  Пия по два литра кола на ден, изяждам по два дюнера и бургера на ден. Всичко това има обяснение – преди 10 години майка ми се разболя от рак на белия дроб. Дотогава аз изглеждах добре. Майки ми беше най-близкия ми човек, натрупах стрес и започнах да търся утеха в храната. Така храната се превърна за мен в утеха и в нещо, което ме успокояваше.

Тогава бях 45 кг, а постъпих в Клиниката на д-р Емилова 91 кг. На 19-я ден съм минус 8 кг.


Дойдох само за отслабването, но когато чух д-р Емилова да говори тя ме спечели с начина, по който поднася информацията. Сложните  медицински термини, които преди бях чувала и не можех да си обясня, тя ми представи по начин, по който стигнаха до мен и ги разбрах. Затова бих описала д-р Емилова като блендер, защото тя сложни съставни големи части ги прави на по-прости и достъпни.


Всеки човек трябва да си подари поне веднъж в живота идване в клиниката. Няма обаче човек, който като дойде веднъж, после да не повтори.

В началото хората гледат парите, които се дават за клиниката. И ние също бяхме така с баща ми, но когато дойдох осъзнах, че всяка една стотинка е инвестиция за моето здраве, за моето тяло, за духовното ми и психическо състояние.

Въпросът е след това как продължавам живота си. Благодаря на д-р Емилова и на нейния изключително професионален екип. Аз имам личен лекар тук, при когото съм на визитация всяка сутрин.


Благодарение на всички тези хора аз си откраднах по късче от техния здравословен начин на живот, ще сглобя пъзела и до края на годината ще постигна моята заветна  цел от 55 кг


Аз живея в София, целият ми живот е там, всичките ми приятели са в столицата, но усещайки  тук тази магия, убедителността на д-р Емилова и на всички останали, аз взех решение да се преместя във Варна, да сменя изцяло града, обстановката и средата си, защото искам да съм по-близо до всичко това. На 25 юни се местя във Варна заради д-р Емилова, клиниката, приятелствата, които създадох тук, морето и защото си намерих какво да работя .

Ето така в Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро.


Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна до 19 юни, а от 1 юли до края на лятото в Боровец.
За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.
Повече информация вижте на страницата: www.emilova.eu

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27