Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро

Памела Пенева е на 26 год от Стара Загора, но от много време живее в столицата. В Клиниката на д-р Емилова край Варна младото момиче идва, за да отслабне.

В „Споделено за здравето” ви срещаме с нея, защото е пример как тръгвайки от обичайното за началото за всяко лято желание да сме по-елегантни,  Памела стига до пълен поврат в живота –  сменя работата си, преселва се..Чуйте защо:

Д-р Емилова за мен беше последна спирка за здравето.

Бих казала за себе си, че за съжаление съм  доста непостоянен човек. Човек, който започва всякакви режими и ги спира на третия ден. Платила съм купища пари, много повече от тези, които дадох при д-р Емилова, за фитнеси, за фитнес-инструктори и режими, диети, които ми навредиха повече, отколкото ми помогнаха.

 Моя приятелка дойде тук в клиниката за  15 дни и отслабна 7 кг. Тя ми разказа за д-р Емилова и нейния екип от професионалисти.

Нямах средствата, за да си позволя клиниката, но  помолих баща си като му обясних, че това за мен е последен шанс.

Сега ми е 19-и ден. Мислех, че ще ми е много трудно само на плодове, защото съм човек, който се храни само с вредна храна.

От 6 години не съм опитвала плодове и зеленчуци. Ям само  дюнери, бургери, шоколади, пия кола и всичко, което е с много калории и нула полезни вещества .  Пия по два литра кола на ден, изяждам по два дюнера и бургера на ден. Всичко това има обяснение – преди 10 години майка ми се разболя от рак на белия дроб. Дотогава аз изглеждах добре. Майки ми беше най-близкия ми човек, натрупах стрес и започнах да търся утеха в храната. Така храната се превърна за мен в утеха и в нещо, което ме успокояваше.

Тогава бях 45 кг, а постъпих в Клиниката на д-р Емилова 91 кг. На 19-я ден съм минус 8 кг.


Дойдох само за отслабването, но когато чух д-р Емилова да говори тя ме спечели с начина, по който поднася информацията. Сложните  медицински термини, които преди бях чувала и не можех да си обясня, тя ми представи по начин, по който стигнаха до мен и ги разбрах. Затова бих описала д-р Емилова като блендер, защото тя сложни съставни големи части ги прави на по-прости и достъпни.


Всеки човек трябва да си подари поне веднъж в живота идване в клиниката. Няма обаче човек, който като дойде веднъж, после да не повтори.

В началото хората гледат парите, които се дават за клиниката. И ние също бяхме така с баща ми, но когато дойдох осъзнах, че всяка една стотинка е инвестиция за моето здраве, за моето тяло, за духовното ми и психическо състояние.

Въпросът е след това как продължавам живота си. Благодаря на д-р Емилова и на нейния изключително професионален екип. Аз имам личен лекар тук, при когото съм на визитация всяка сутрин.


Благодарение на всички тези хора аз си откраднах по късче от техния здравословен начин на живот, ще сглобя пъзела и до края на годината ще постигна моята заветна  цел от 55 кг


Аз живея в София, целият ми живот е там, всичките ми приятели са в столицата, но усещайки  тук тази магия, убедителността на д-р Емилова и на всички останали, аз взех решение да се преместя във Варна, да сменя изцяло града, обстановката и средата си, защото искам да съм по-близо до всичко това. На 25 юни се местя във Варна заради д-р Емилова, клиниката, приятелствата, които създадох тук, морето и защото си намерих какво да работя .

Ето така в Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро.


Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна до 19 юни, а от 1 юли до края на лятото в Боровец.
За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.
Повече информация вижте на страницата: www.emilova.eu

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Пламен Вачков: Д-р Емилова променя начина на мислене

В рубриката на д-р Емилова ви срещаме с Пламен Вачков. Той е човек на точните науки и на 72 години работи изключително динамично. Затова основният му проблем е да отделя време в грижа за себе си. Прави го в Клиниката на д-р Емилова – чуйте защо: През 1997-8 година забелязах, че не контролирам диабета, който имам от 1991 година...

публикувано на 11.07.21 в 18:15

Димитър Тюлев: Д-р Емилова за мен беше остров на спасението

Клиниката на д-р Емилова се оказва остров на спасението за Димитър Тюлев от София. Веднъж вече той е посещавал клиниката, но само за профилактика. Този път 54-годишният мъж спешно търси съдействие от д-р Емилова след тежко заболяване: След прием 20 дни на антибиотици заради тежка пневмония си пуснах кръвни тестове, разказва Тюлев.  Резултатите..

публикувано на 04.07.21 в 17:05

Клиниката на д-р Емилова през лятото е в Боровец

В средата на лятото Клиниката на д-р Емилова е в курорта Боровец. Екипът посреща там пациентите на 1 юли и приключва работа в края на август. Разходките край морето се сменят с походи в планината и за хората това е почивка, но не и за лекарите Ние работим най-усилено през лятото, казва д-р Емилова. Мястото е страхотно и пациентите ни могат да..

публикувано на 28.06.21 в 17:08

Д-р Емилова: Не пропускайте гладуването на череши

От 26 години гладувам по 20 дни на череши, набрани от дърветата в двора на дома ни в село Слънчево. Препоръчвам на пациентите си да се възползват от доказаните ползотворни ефекти на лечението с череши и чай и зареждащата им свежест. Гладуването се дели на два вида - черешово и на всички останали плодове, споделя почти..

обновено на 28.06.21 в 15:07

Черницата колкото е по-тъмна, толкова е по-полезна. Сега им е времето

Горещо  Ви препоръчвам черницата като изключителен плод, подсеща ни всеки път при среща през юни д-р Емилова. Черниците са изключително полезни за здравето. Даже съм чела изследвания, че помагат при порок на сърцето. Да не говорим  за ползата от профилактика на рака за дебелото черво, рака на млечната жлеза, изобщо – за профилактика..

публикувано на 14.06.21 в 17:05

В клиниката на д-р Емилова глезят с кухня гурме

В рубриката „Споделено за здравето” ви срещаме с Ралица Мотовска. Тя е от София,  на 43 години,  десет  от които е пациент на д-р Емилова . Спряла съм  да броя годините, което означава, че вече съм спокойна за здравето си, разказва Ралица. Чуйте защо тя не пропуска година без да почива в клиниката на д-р Емилова: Чувствам се добре..

обновено на 14.06.21 в 14:47

Марияна Сандакчиева: Дойдох при д-р Емилова да ме научи как да продължа да живея

Да провери ефекта от плодолечението - това прави една българка, която от 15 години живее в Америка. Тези 30 дни в клиниката на д-р Емилова бяха едно много приятно преживяване за мен, разказва Марияна Сандакчиева.   Тръгвам си с лека тъга, че напускам това място. За първи път гладувам и не съжалявам, даже не мога да кажа, че съм гладувала. Вие имахте ли..

обновено на 29.05.21 в 18:27