Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Оставката на Борислав Михайлов поискаха на протест варненски фенове

4
Снимка: Радио Варна

Фенове на различни футболни клубове излязоха на протест във Варна срещу ръководството на настоящото ръководство на БФС.

Протестното шествие на Националния фен клуб „Черно море” затвори за кратко булевард „Мария Луиза" във Варна. Надсловът беше „Оставка на Борислав Михайлов” и за промяна в управлението на българския фубол. 

Репортаж от шествието чуйте в звуковия файл:




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Класиране след втората гонка на "Кор Кароли"

Екипажът на яхта „Петра“ от Варна спечели втория етап в клас ORC A на регата „Кор Кароли“. Шкипер Константин Воденичаров. Те оглавиха и генералното подреждане в този клас, пред екипажа на „Киара“ с Богдан Боев. В клас ORC BC яхта „Сийгъл“ с шкипер Николай Пантелеев спечели втората гонка. В общото подреждане на класа лидер е „Проксима“ със Свилен Дойков от..

публикувано на 15.08.24 в 13:24

Завърши първата гонка на регатата "Кор Кароли"

Завърши първата гонка от 24-тата ветроходна регата „Кор Кароли“. В клас ORC A в общото класиране на първо място е яхта „Киара“ с шкипер Георги Боев от СК „Одесос“-Варна. В клас ORC BC начело екипажът на „Проксима“ с шкипер  Свилен Дойков от „Порт Варна“. В клас IRC 1 временно водачи са „Алекса“ с шкипер Александър Стоилов от Несебър. В клас IRC 2 на..

публикувано на 15.08.24 в 12:52
Георги Дерменджиев

Ръководството на "Лудогорец" прие оставката на Георги Дерменджиев

Ръководството на ПФК "Лудогорец" прие оставката на старши-треньора Георги Дерменджиев, която беше депозирана след тежката загуба от Карабах в III предварителен кръг на Шампионската лига. Дерменджиев си взе довиждане с играчите преди тренировката вчера, а днес договорът му официално бе прекратен. С него си тръгва и помощникът му Тодор Живондов...

публикувано на 15.08.24 в 12:45

Пресиян Панайотов: Знам, че можех повече, но не се получи (ВИДЕО)

Перфектно представяне на състезателите по кану каяк на варненския клуб "Черно море Бриз". Те участваха с 14 състезатели на държавното индивидуално първенство в Пловдив за деца, юноши младша и старша възраст и се завърнаха с 6 медала. Пресиян Панайотов спечели три медала- златен на 500 м едноместен каяк и два сребърни медала, съответно на..

публикувано на 15.08.24 в 11:50

Красен Николов: Турнирът става традиционен и все по-силен (ВИДЕО)

Красен Николов е дългогодишен състезател по шахмат, треньор и съдия. В Юнащкия салон във варна днес цзапочна силен турнир по шах, а г-н Николов ще е главен съдия на проявата. Чуйте подробностите за турнира от него.

публикувано на 15.08.24 в 10:52

Силен турнир по шах стартира във Варна

Силен турнир по шах започна днес в Юнашкия салон във Варна. Турнирът е посветен на празника на Варна, 15 август. Има участници от цялата страна. Организатор е Община Варна. Доста са възрастовите групи, като има и така + 65 г. Да призьорите във всички възрасти има купи, грамоти и предметни награди. Турнирът ще завърши около 18.00 ч.

публикувано на 15.08.24 в 10:50

Днес стартира регата "Кор Кароли"

Днес дават старта на 24-та ветроходна регата "Кор Кароли". Първата гонка трябва да стартира в 10.00 ч , ако вятърът е подходящ. Надпреварата днес ще бъде изцяло във Варненския залив. Участват 24 яхти, повече от 180 ветроходци от цялата страна. На 18 август са последните гонки, като същия ден от 18.30 ч е ще бъде и официалното закриване. Чуйте повече в..

публикувано на 15.08.24 в 09:50