Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гут надхитри конкуренцията

Автор:

Швейцарката Лара Гут-Бехрами спечели гигантския слалом от Световната купа по ски алпийски дисциплини за жени в Килингтън, САЩ.

Тя записа  35-а победа в Световната купа. Гут изпревари само с 0.07 секунди италианката Марта Басино и с 0.20 секунди шведката Сара Хектор.

Хектор бе лидер след първия манш с 0.43 секунди аванс пред Гут-Бехрами.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Олимпийска рубрика: Христо Христов: Ще ме гледате на Игрите в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Варненският състезател по вдигане на тежести Христо Христов си е поставил голяма цел- участие на Олимпийските игри в Лос Анджелис 2028 г. Той вече мисли и тренира с тази цел. На Олимпиадата в Париж не успя да отиде, защото неговата категория не е олимпийска, а и още не му е минал гневът срещу съдиите, които го ощетиха в Токио, като не му..

публикувано на 13.08.24 в 11:50

Грандиозно посрещане на националния отбор по художествена гимнастика на родна земя

Грандиозно посрещане на националния отбор по художествена гимнастика на родна земя! Олимпийската вицешампионка в индивидуалната надпревара по художествена гимнастика на Олимпийските игри в Париж Боряна Калейн се завърна в София. Заедно с нея бяха и останалите от тима - Стилияна Николова, грациите от ансамбъла Магдалина Миневска, София Иванова,..

публикувано на 13.08.24 в 10:57

Уилямс отива в Барселона

Звездата на Атлетик Билбао Нико Уилямс ще премине в тима на Барселона. Това ще стане факт до няколко дни.Барса ще плати 60 млн. евро за европейския шампион с Испания. Предвидени са и бонуси. Договорът на крилото с ще е за 6 години.

публикувано на 13.08.24 в 10:55

Лудогорец примеа Карабах

Шампионът Лудогорец е домакин на Карабах в мач реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В първия двубой в Азербайджан българите спечелиха с 2:1 след голове на Диниш Алмейда и Кайо Видал. Срещата на “Хювефарма Арена” започва в 21:00 и ще бъде ръководен от Симоне Содза.

публикувано на 13.08.24 в 10:49

Илиан Илиев: Трябваше да бием на всяка цена (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев каза, че победата днес срещу Ботев /Вр/ е била повече от задължителна. Той е на мнение, че отборът му е изиграл добър мач. Вижте още от интервюто във видеото.

публикувано на 12.08.24 в 23:57

Мартин Дичев: Надявам се да съм титуляр при врачани (ВИДЕО)

Мартин Дичев е бивш футболист на Черно море, но от този сезон играе в отбора на Ботев /Враца/. Днес Мартин беше титуляр за врачани срещу бившия си тим. Вижте какво сподели той след загубата във Варна.

публикувано на 12.08.24 в 23:54

Тодор Янчев, треньор на "Ботев"-Враца: Знаем, че на "Тича" се играе много трудно" (ВИДЕО)

Наставникът на "Ботев"-Враца Тодор Янчев не остана доволен от резултата, но каза, че отборът му е играл добър футбол. Вижте какво сподели той.

публикувано на 12.08.24 в 23:52