Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Sake /ACT01/ - качествена електронна музика и британски DJ на варненска сцена

| обновено на 31.03.23 в 17:19

1 април, събота, Арт салон на Радио Варна, 23.00 часа

Екипът на Saké ви кани на първата част /ACT01/ от магическото пътешествие в света на качествената електронна музика. Уникалната тема, която е избрана за ACT01, подходяща за мястото, се нарича ART HOUSE. Тя се състои от изисканост, стил и хаус музика. Разделена в две зали, тя цели да позволи всеки да се забавлява по начин, по който му харесва.

Подготвени са две зали в два различни стила: Blue Room е основната зала, където музиката ще е на пълни обороти до ранните часове, в компанията на Headliner-ите на събитието. В по-малката пък, Orange Room, музиката ще бъде малко по-бавна и спокойна, за да могат гостите да си починат.

Организаторите смятат, че изпълнителите са душата на събитието и от тях зависи голяма част от успеха на Saké. Поради тази причина, са заложили на lineup, чийто Headliner-и са едно от най-големите имена на национално ниво и едно от най-обещаващите лица на Британската DJ сцена. Ето и малко повече информация за тях:
5PRITE


Вероятно вече сте се забавлявали с музиката на 5PRITE, който може да служи за еталон на българската хаус сцена. За нашето свежо попълнение, резидент DJ на Playa DIRTY Gradina, може да се каже много, но само тези, които са присъствали, когато той е зад пулта, знаят. За домакин на първото събитие избрахме сградата на Радио Варна в сърцето на Морската градина, с нейните два Арт салона. Подобен евент ще бъде прецедент на тази локация.

Kodewerk

Благодарение на пленителните си миксове, той съумява да се качи до клубните и фестивалните върхове на Европа. Британецът успява да събуди сетивата на купонджиите в Amnesia Ibisa, Fabric London, Elrow Madrid и много други. Той е както DJ, така и феноменален продуцент. Неговите парчета са признати от много на брой световни имена, включително Jamie Jones, Latmun и Chelina Manuhutu.



Информация за продажбата на билетите може да намерите на sake.bg.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия