Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново ви очакваме на брега на морето - Джем сешън на плажа! 17 юли в клуб Ментол!

| обновено на 10.07.24 в 11:52

Заповядайте на второто издание на музикалното предаване "Джем сешън" от брега на морето. Ще ви очакваме на 17 юли отново в клуб Ментол!

Началото е в 12:30 часа - входът е свободен!

С участието на младите изпълнители Александър Петров, Жанина Георгиева и Максим Ялнъзов

Специален гост - KillaBee (Галин Ненов)


Галин Ненов и се занимава с бийтбокс от 17 години. Познат под псевдонима KillaBee, той е двукратен национален шампион на България. През годините е участвал в различни проекти - от народна музика, през хип-хоп и дръм енд бейс, до джаз. През последните няколко години участва на фестивалите Varna Jazz Days, Radar, Varna July Fest, а съвсем скоро и на A to Jazz като част от проекта Mista Future. В момента работи върху дебютното си инструментално ЕР заедно с Георги Илиев. В специалното издание на предаването „Джем сешън“ на 17 юли ще представи идеи, настроения и емоции, родени по спонтанен начин през последните 6-7 години.


Жанина Георгиева е родена на 17.10.2008 г.,в гр. Варна. Ученичка е в СУ за ХНИ „К. Преславски“. От 4 годишна се занимава с музика. Започва с фолклорна музика в ДФС „Неранза“ с ръководител Кичка Христова. Има много награди в тази област от различни музикални конкурси. След това се преориентира към популярната музика, където също има множество успехи от националним и международни конкурси. През 2023г. печели Гран При в Европейския конкурс „Златни искри“. През същата година осъществява първия си професионален звукозапис в студиото на Радио Варна. В момента неин вокален учител е Моника Карагенова.


Александър Петров е студент трети курс специалност „Медицина“ в Медицински университет – Варна. През ноември миналата година представи в своя YouTube канал дебютната си песен „Рисувах те“. Автор на музиката и аранжимента е Димитър Атанасов, а текстът е написан от бъдещия лекар, който е и продуцент на проекта. Благодарение на своята първа песен младият изпълнител получи официална номинация в категорията „БГ ДЕБЮТ“ за Годишните музикални награди на БГ радио. През 2022 година Александър достигна до финала на предаването „Гласът на България“, завършвайки на почетното трето място, а година по-рано бе отличен като Лауреат на Фондация „Димитър Бербатов“ от Клуб 2020 в област „Изкуство“ за постиженията си в направленията поп пеене и поезия. Още на 14-годишна възраст издава своята дебютна поетична книга „Следобедна усмивка“ с издател Славянската литературна и артистична академия.


Максим Ялнъзов е роден на 22.10.2008 г. в гр. Варна. Занимава се с пеене от петгодишен при вокалния педагог Мила Маврова. Участва в много музикални конкурси в България, Румъния, Молдова, Казахстан, Беларус, Унгария, Малта и Германия, в които има спечелени повече от 90 награди като сред тях 13 Grand Prix. Освен музикалните изяви, Максим има зад гърба си и актьорски опит. Още на 6 години озвучава вапмирчето Денис в анимацията „Хотел Трансилвания 2“. През 2019 г. малкият Симба в хитовата продукция на Дисни „Цар Лъв“ говори и пя на български език с неговия глас. През 2021 г. Максим дублира главния герой Лука в летния хит на Дисни и Пиксар „Лятното приключение на Лука“. От 2020 г. до 2022 г е в състава на мюзикъла „Чаплин“ с режисьор Борис Панкин към Държавна Опера Варна, където играе в ролите на младия Чарли Чаплин и хлапето Джеки Кугън, а през 2021 г. Максим се превъплъщава успешно и в ролята на малкия Симба в мащабната продукция „Цар Лъв“ с режисьор Петко Бонев отново на сцената на Държавна Опера Варна. През 2022 г. Максим участва в мюзикълa „Оркестър без име“, в който си партнира с актьора Мариан Бачев в ролята на неговия ученик Ангел, както и в операта „Макбет“, където играе сина на Банко. През 2023 г. в Първа езикова гимназия – гр. Варна, в която учи Максим, бе поставен мюзикълът по сценария на филма „Лак за коса“, в който той участва като солист в ролята на водещия на шоуто Корни Колинс. Освен вокална школа, Максим посещава и школа по актьорско майсторство, танцова школа, свири на пиано и китара.
А как премина първата ни среща, вижте тук - Джем сешън ЕПИЗОД 1


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Варна посреща пътуващата изложба „Сърцето на природата“ на Вивия Ники

15 юли, понеделник, Арт салон на Радио Варна,  Откриване 20.00 часа Пътуващата лендарт изложба “Сърцето на природата” гостува на Варна, след успешните си представяния в София и Бургас. Официалното откриване на експозицията ще бъде на 15 юли в голямата зала на Радио Варна. Изложбата е посветена на каузата за опазването на околната среда и..

публикувано на 11.07.24 в 10:30

Маги Халваджиян във Варна: Нещо лично. Без реклами!

18 юли, четвъртък, Концертно студио на Радио Варна от 18.00 часа Маги Халваджиян и издателство „Софтпрес“ започнаха книжно турне, посветено на автобиографията на продуцента „Без реклами“, която се появи в края на миналата година. И до днес книгата продължава да е в топ 5 на класациите за най-продавани заглавия в категория „Биографии и..

публикувано на 10.07.24 в 11:00

Самостоятелна изложба живопис и скулптура на Ангел Ангелов

27 юни, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Ангел Ангелов представя самостоятелна изложба живопис и скулптура. По образование авторът е борден инженер от Морската авиация. Завършва ВВВУ "Георги Бенковски" в гр. Долна Митрополия, любовта му към авиацията не му пречи да се отдаде и на изкуството. През 1974 г. завършва тримесечен курс при..

обновено на 26.06.24 в 18:00

"Айдемирски мотиви" - самостоятелна изложба живопис на Илия Иванов

13 юни, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Илия Йорданов Иванов-Ильо е роден през 1962 г. в с. Айдемир общ.Силистра. Завършва средното си образование в ПМГ „Климент Охридски” гр.Силистра. Учи рисуване при скулптура Димитър Нуцулов и проф. Възкресен Изворов. Кандидатства с рисуване и е приет, но се отказва и завършва..

публикувано на 11.06.24 в 18:22
Голям арт салон

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Уважаеми приятели и гости, Може да се свържете с нас на познатите Ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail:  events.varna@bnr.bg . На Ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/. Планирайте вашето събитие в Радио Варна и ние ще окажем нашата организационна подкрепа. Ще се радваме..

публикувано на 25.08.23 в 17:24

Радио Варна се включва в националните чествания по повод годишнината от гибелта на Васил Левски

Радио Варна се включва в националните чествания по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. Вече са подредени 14-те писма от кореспонденцията между Иван Драсов и Данаил Попов , съратници и приятели на Васил Левски. Експозицията може да бъде видяна в Стъкления павилион до сградата на Радио Варна . Оригиналите на..

обновено на 17.02.23 в 09:14