Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спартак Варна представя отбора за новия сезон днес

ФК Спартак Варна ще проведе трета контролна среща от предсезонната подготовка. Соколите, водени от Александър Томаш, ще играят срещу Дунав Русе в събота. В 19:18ч. на стадион Спартак ще започне официалното представяне на състава за новия сезон в Ефбет лига, а веднага след него е и началото на двубоя. Досега отборът има две победи в летните проверки.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Практически занимания по ветроходство преминаха децата в Каварна

Българската федерация по ветроходство организира подготвителен лагер и обучение на младежи по морско дело и ветроходство за клубовете от Шабла, Каварна и Балчик в дните от 8-12 юли 2024 г. От Каварна участие взеха 12 деца от 6 и 7 кл. на ОУ „ Й.Йовков“, които участваха в обучението с интерес, действия и усвояване на поставените задачи. Децата се научиха..

публикувано на 13.07.24 в 11:56

Хандаблистите ни загубиха от Полша

Мъжкият тим на България по плажен хандбал загуби от Полша в две части. Българите попаднаха в топ 6 на европейските квалификации във Варна и сега ще се борят за разпределение на местата първата шестица.  Освен този мач днес те ще имат още две срещи.

публикувано на 13.07.24 в 11:46

Черно море представя отбора за новия сезон в неделя

Вицешампионът Черно море ще представи отбора за новия сезон в efbet Лига пред феновете утре, неделя, 14 юли, на стадион „Тича“ във Варна.  Това ще стане непосредствено преди последната контрола на „моряците“ от предсезонната подготовка срещу Добруджа. Двубоят ще започне в 19:45 часа. До момента по време на подготовката си Черно море изигра пет..

публикувано на 13.07.24 в 10:13

Балчик посрещна част от националния отбор по ветроходство в клас Оптимист

Националният отбор по ветроходство в клас "Оптимист" проведе своите тренировки през тази седмица в Балчик. Само преди дни младите надежди на България се завърнаха от европейското първенство, провело се в Италия. Класирането на състезателите до 15 годишна възраст им отреди три места в златен клас, което при силната конкуренция е огромно постижение...

публикувано на 13.07.24 в 10:05

Мощни джетове с 500 коня ще мерят сили на плажа във Варна

Втори кръг от Националните шампионати и „Балканска Джет Ски Купа“ стартират във Варна. След успешните издания в морската ни столица през изминалите години, амбициите сега са да се надгради такова голямо събитие от международен мащаб. От 13 до 14 юли на офицерския плаж ще стартират над 30 участника от България, Румъния и Гърция в спор за Балканската..

публикувано на 13.07.24 в 09:52

Спартак /Варна/ взе португалец

ФК Спартак Варна привлече португалеца Бернардо Маркес Дуарте Коуто. 21-годишният офанзивен халф пристига от втория отбор на родния си тим Спортинг Брага. Бернардо има двубои за юношеските национални отбори на страната си. Той е седмото ново попълнение в лятната селекция на „соколите“.

публикувано на 13.07.24 в 09:31

Ансамбълът ни е на второ място временно

Ансамбъл-жени заема временно втора позиция в класирането за многобоя на Световната челандж купа в Клуж-Напока! Първият състезателен ден на Световната челандж купа в Клуж-Напока (Румъния) завърши с квалификациите при ансамблите. България е представена от абсолютните европейски шампионки Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов..

публикувано на 13.07.24 в 09:30